ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Πικέ αποκάλυψε πως επιστρέφει στο ποδόσφαιρο, ως προπονητής

Ο Ζεράρ Πικέ σε προπόνηση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα | 11 Ιανουαρίου 2022
Ο Ζεράρ Πικέ σε προπόνηση με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα | 11 Ιανουαρίου 2022 @2022 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Δεκατέσσερις μήνες αφότου ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Ζεράρ Πικέ είναι έτοιμος να επιστρέψει στον κόσμο της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του προπονητή.

Ο Νοέμβριος του 2022 βρήκε τον Ζεράρ Πικέ να αποχαιρετάει τα γήπεδα μετά από μία μεγάλη ποδοσφαιρική διαδρομή, με τον Καταλανό αμυντικό να μην έχει χρόνο συμμετοχής στην Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Τσάβι και να κρεμάει τα παπούτσια του.

Ωστόσο, η αγάπη του για το ποδόσφαιρο είναι τέτοια που δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό εκτός δράσης, με τον σπουδαίο παλαίμαχο μπακ των μπλαουγκράνα να κάνει γνωστό μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως είναι έτοιμος για comeback.

Όχι όμως φορώντας σορτς και φανέλα αλλά με την ιδιότητα του προπονητή, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως μέσα στις προσεχείς ημέρες θα δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την απόφασή του.

"Είναι μία νέα χρονιά και έπειτα από σοβαρή σκέψη, αποφάσισα να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο. Μου λείπει πολύ. Αυτή τη φορά δεν θα είναι ως παίκτης.

Θα είναι με την ιδιότητα του προπονητή. Θα μοιραστώ περισσότερες λεπτομέρειες μαζί σας στο τέλος της εβδομάδας", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ