ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τίμησε τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με τη Νότιγχαμ © 2023 JON SUPER / AP IMAGES

Το απόλυτο παράδειγμα του τι σημαίνει πραγματικά το ποδόσφαιρο, απέδειξε με την κίνησή του να τιμήσει τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το ποδόσφαιρο βρίσκει συνεχώς τρόπους να ενώνει τον κόσμο και να απαντάει σε όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν τον κοινωνικό του ρόλο. Η κίνηση του Πεπ Γκουαρδιόλα να τιμήσει τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, απάντησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα προσβλητικά συνθήματα που ακούστηκαν από μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Σίτι, στο γήπεδο των "Πολιτών" στο ματς κόντρα στην Μπράιτον, προς το πρόσωπο του προσφάτως θανόντα θρύλου του άσπονδου εχθρού τους.

Ο Ισπανός έδωσε αυτοπροσώπως το παρών στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τιμήσουν οι φίλαθλοι του συλλόγου τον καλύτερο Άγγλο ποδοσφαιριστή που έχει βγάλει η χώρα, υπογράφοντας το βιβλίο συλλυπητηρίων του θρύλου των "Κόκκινων Διαβόλων", με το μήνυμα να εκφράζει το ευχαριστώ του σε όσα προσέφερε στο ποδόσφαιρο.

"Ευχαριστώ Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, για όσα προσέφερες στο ποδόσφαιρο και στο μέρος που έζησες. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ", ανέφερε χαρακτηριστικά το ύστατο χαίρε του Πεπ Γκουαρδιόλα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΠΕΠ ΓΚΟΥΑΡΔΙΟΛΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ