SERIE A

O Πέδρο έτοιμος για το άλμα από την Ρόμα στην άσπονδη εχθρό της, Λάτσιο

Ο Πέδρο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα σε ντέρμπι με την Λάτσιο
Ο Πέδρο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα σε ντέρμπι με την Λάτσιο @2021 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν συμπεριλαμβάνει τον Πέδρο στα βασικά πλάνα του για τη νέα Ρόμα και σύμφωνα με ιταλικό ΜΜΕ, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι πλέον μία ανάσα από το μετακομίσει στην Λάτσιο έπειτα από εισήγηση του Μαουρίτσιο Σάρι.

Από περιττός στην Ρόμα, απαραίτητος στην Λάτσιο. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον ο Πέδρο, με τον άλλοτε μεσοεπιθετικό των Τσέλσι και Μπαρτσελόνα να είναι κοντά στη μετακίνησή του από τη μία ομάδα στην αιώνιας πόλης στην άλλη.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους τζαλορόσι μέχρι τον Ιούνιο του 2023 (στα 3 εκατομμύρια ευρώ το κασέ του) αλλά έμεινε εκτός της προετοιμασίας και δεν βρίσκεται μέσα στα πλάνα του Ζοζέ Μουρίνιο για τους τζαλορόσι νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας Sportmediaset, ο Μαουρίτσιο Σάρι, που τον γνωρίζει από την κοινή παρουσίας τους στην Τσέλσι προ διετίας (κατέκτησαν μαζί το Europa League), δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ζήτησε άμεασ από τους διοικούντες την Λάτσιο να αποκτήσουν τον παίκτη.

Κάτι τέτοιο φαντάζει πλέον πολύ ρεαλιστικό ενδεχόμενο, με το εν λόγω μέσο να υποστηρίζει πως έχει ήδη επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Πέδρο και των αετών της ιταλικής πρωτεύουσας, που του προσέφεραν ένα διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους.

TAGS SERIE A ΡΟΜΑ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ