ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Ο Πέδρι έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια τη φετινή σεζόν

Ο Πέδρι με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Πέδρι με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο © 2021 FERNANDO VERGARA / AP IMAGES

Ο Πέδρι κατέγραψε 72 συμμετοχές σε εννιά διοργανώσεις τη φετινή σεζόν με την Μπαρτσελόνα και τέσσερα διαφορετικά κλιμάκια της εθνικής Ισπανίας.

Ο Πέδρι έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ στην πρώτη του σεζόν στην Μπαρτσελόνα, καθώς πραγματοποίησε 72 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, συνολικά εννιά, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, κόντρα στη Βραζιλία.

Ο απολογισμός του με τους "μπαλουγκράνα" δεν ήταν άσχημος, καθώς σε 52 συμμετοχές είχε απολογισμό 4 γκολ (τρία στη La Liga και ένα στο Champions League) και έξι ασίστ. Φυσικά δεν είναι ο ποδοσφαριστής με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά, καθώς σε αρκετές συμμετοχές πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή.

Με τη "ρόχα" πραγματοποίησε 20 συμμετοχές με τέσσερα διαφορετικά κλιμάκια (ανδρών, Κ23, Κ21 και η Ολυμπιακή ομάδα στο Τόκιο). Μέσα σε αυτά τα παιχνίδια ήταν η αναμέτρηση με την εθνική μας ομάδα στο Λος Κάρμενες, όπου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, ενώ στο Euro 2020 είχε γεμάτες συμμετοχές, καθώς έχασε μόνο ένα λεπτό στην αναμέτρηση με την Ελβετία στο Μουντιάλ της διοργάνωσης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ