ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Παπασταθόπουλος τα βρήκε με τη Μπέτις σύμφωνα με τους Ισπανούς

Ο Παπασταθόπουλος τα βρήκε με τη Μπέτις σύμφωνα με τους Ισπανούς
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η Μπέτις επαναπροσσέγγισε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και σύμφωνα με τους Ισπανούς οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία.

Ένα βήμα από το να συνεχίσει την καριέρα του στη La Liga με τη φανέλα της Μπέτις βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος καθώς οι Ισπανοί γράφουν πως έγινε επαναπροσσέγγισει προς τον Έλληνα αμυντικό με στόχο να καλύψουν το κενό στα μετόπισθεν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μπάρτρα που θα χάσει όλη τη σεζόν.

Στην Μπέτις μετά το αρχικό ναυάγιο που υπήρξε σε οικονομικό πέδιο κοίταξαν κάποιες άλλες περιπτώσεις αλλά επανήλθαν στην περίπτωση του Έλληνα στόπερ ο οποίος έριξε και τις απαιτήσεις του σε σχέση με την αρχική προσέγγιση.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας, Άνχελ Χάρο, είπε πριν πετάξει η αποστολή της Μπέτις για την Κύπρο και το ματς με τον Άρη Λεμεσού: "Η αγορά των ελεύθερων παικτών είναι αυτή που είναι, έχουμε μια πρώτη επιλογή και είναι αυτή που θέλουμε. Αν μπορέσουμε να την αποκτήσουμε, καλά". Επίσης τόνισε πως δεν μετανιώνει για τη μεταγραφή του Λουίζ Φελίπε: "Κάθε ομάδα , όχι μόνο η Μπέτις έπρεπε να το αντιμετωπίσει. Θα θέλαμε να είχε συμβεί εντός του παραθύρου, αλλά δεν συνέβη έτσι και μετά αποφασίσαμε να πάμε για έναν ευρυγώνιο παίκτη."

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ουσιαστικά πάντα με βάση τα όσα αναφέρουν οι Ισπανοί είναι θέμα ωρών να ολοκληρωθούν και ο 35χρονος αμυντικός θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στη La Liga. Αυτό θα είναι το 4ο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης που έχει παίξει μετά από Premier League (Άρσεναλ), Serie A (Τζένοα, Μίλαν) και Bundesliga (Βέρντερ Βρέμης, Ντόρτμουντ).

Ο Παπασταθόπουλος φόρεσε τη φανέλα των ερυθρολεύκων για 2.5 χρόνια, σημειώνοντας σε 94 συμμετοχές τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΠΕΤΙΣ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ