ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Ο Πάπας Φραγκίσκος έδωσε συγχωροχάρτι στον Βλαχοδήμο

Οδυσσέας Βλαχοδήμος
Οδυσσέας Βλαχοδήμος PRINTSCREEN

Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Πορτογαλία τον περασμένο Αύγουστο οδήγησε στην απονομή... χάριτος στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο για μία πολύ ιδιαίτερη υπόθεση.

Μία απίστευτη ιστορία αποκάλυψε η Record την Τρίτη, η οποία αφορά τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τον Πάπα Φραγκίσκο και ένα ντοκιμαντέρ για την Μπενφίκα στην οποία ο Έλληνας τερματοφύλακας έβριζε την Πόρτο.

Όλα άρχισαν τον περασμένο Οκτώβριο, όταν προβλήθηκε το τρίτο επεισόδιο του "Eu Amo o Benfica". Ο 29χρονος διεθνής εμφανίζεται να λέει ότι "αυτοί οι τύποι είναι μια ομάδα από σκατά", φράση που τον οδήγησε στις αρμόδιες αθλητικές αρχές.

Η Μπενφίκα υποστήριξε ότι η δράση ήταν "ομάδα που κλέβει", αλλά ο αθλητικός δικαστής δεν πείστηκε και ετοιμαζόταν να τιμωρήσει τον Βλαχοδήμο με μία έως τέσσερις αγωνιστικές, έστω κι αν πλέον αγωνίζεται στη Νότιγχαμ.

Η επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Πορτογαλία στις αρχές Αυγούστου έφερε τα πάνω κάτω όμως. Ο Πάπας έδωσε συγχωροχάρτι σε όλους τους νεαρούς της χώρας που ήταν κατηγορούμενοι για πολύ μικρά αδικήματα στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεότητας (από 1η Αυγούστου έως 6 του μήνα) και αυτή η απαλλαγή βρήκε ισχύ και στο ποδόσφαιρο.

Ο Βλαχοδήμος γλίτωσε την τιμωρία με βάση το... συγχωροχάρτι του Πάπα και άφησε πίσω του όλες τις εκκρεμότητες με την Μπενφίκα, η οποία πάντως δεν απέφυγε το πρόστιμο των 16.320 ευρώ για τη συμπεριφορά του πρώην παίκτη της.

TAGS ΜΠΕΝΦΙΚΑ VIRAL ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE THE PREMIER GREEKS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ