ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει απαντήσεις στη Λεωφόρο

Ο Τάισον
Ο Τάισον EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάισον επιστρέφει και παίζει βασικός στη Λεωφόρο, αυτές είναι οι σκέψεις του Λουτσέσκου για τη μεγάλη ρεβάνς στη Λεωφόρο.

Η διαφοροποίηση των δεδομένων για τον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν από δέκα ημέρες έμπαινε γεμάτη αυτοπεποίθηση στη σειρά των μεγάλων, εντός έδρας, ντέρμπι με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Απόψε δίνει τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson με τους πράσινους στη Λεωφόρο (21/02, 19:00, COSMOTE Sport 3, LIVE από το SPORT24), κλονισμένη, με ερωτηματικά που απαιτούν απαντήσεις και υποχρεωμένη να βγάλει αντίδραση αν θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της 0-1 στην Τούμπα και με αρκετή δόση αμφισβήτησης πλέον για το που μπορεί να φτάσει.

Ίσως να είναι και καλό σε αυτήν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που έχει ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι και την ευκαιρία να πετύχει μια μεγάλη νίκη που θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα και μοιάζει ικανή να τον επαναφέρει στην προ των ντέρμπι κατάσταση.

Όπως και να έχει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, που -όπως συνήθως συμβαίνει μετά από κάθε αποτυχημένο αποτέλεσμα- δέχεται και αυτός έντονη κριτική έχει να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα.ματα σχετικά με τις επιλογές του.

Το πλάνο του Λουτσέσκου για τη Λεωφόρο

Τα βασικά ερωτηματικά έχουν να κάνουν πρώτα με το δεξί άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ όπου όλα δείχνουν ότι ο Ζόαν Σάστρε δύσκολα θα κρατήσει την φανέλα του βασικού και πιθανότατα θα την παραχωρήσει στον Γιόνι Ότο.

Γενικότερα στην άμυνα, μπροστά από τον Κοτάρσκι, "κλειδωμένη" μοιάζουν να είναι οι θέσεις του Τόμας Κεντζιόρα και του Ράχμαν Μπάμπα. Κουλιεράκης και Μιχαηλίδης ερίζουν για αυτήν δίπλα στον Πολωνό.

"Κλειδωμένη" επίσης μοιάζει να είναι η θέση του Σουαλιό Μεϊτέ στους κεντρικούς χαφ, ωστόσο δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι στο πλευρό του θα είναι αυτή την φορά ο Μαγκομέντ Οζντόεφ.

Το πιο πιθανό είναι να "σπάσει" η τακτική των ζευγαριών και μαζί με τον Γάλλο να ξεκινήσει ένας από τους Σβαμπ ή Μάρκος Αντόνιο με τον Αυστριακό να έχει το προβάδισμα.

Στην γραμμή των μεσοεπιθετικών, ο Τάισον θα πάρει φανέλα βασικού, ο Κωνσταντέλιας θα παίξει στο 10 και θα μείνει ανοικτή η θέση στο δεξί άκρο που θα κριθεί ανάμεσα σε Ντεσπόντοφ και Ζίβκοβιτς.

Στην κορυφή της επίθεσης αν δεν προκύψουν αλχημείες τις οποίες δεν συνηθίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου λογικά θα ξεκινήσει ο Μπράντον Τόμας.

Πέρα όμως από τα πολλά ερωτήματα που αφορούν στα πρόσωπα και θα απαντηθούν την τελευταία στιγμή, πιο σημαντική είναι η εικόνα που θα δείξει συνολικά ο ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι που κρίνει πολλά, και μάλλον περισσότερα από μια πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ