ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ εντάχθηκε στο πρόγραμμα SSDFT και πήρε τους Νταρβίς και Μάνι για τη β' ομάδα

Ο ΠΑΟΚ εντάχθηκε στο πρόγραμμα SSDFT και πήρε τους Νταρβίς και Μάνι για τη β' ομάδα
PAOK FC

Ο ΠΑΟΚ εντάχθηκε σε πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας και ανακοίνωσε τους Μπαντάρ Νταρβίς και Αλμιαγιάντ Μάνι για τη β' ομάδα

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ένταξή το στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας "Saudi Scholarship for Developing Football Talents".

Στο πλαίσιο του προγράμματος ο Δικέφαλος πήρε τους νεαρούς Μπαντάρ Νταρβίς και Αλμιαγιάντ Μάνι, οι οποίοι θα βρίσκονται στη β' ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ένταξή της στο πρόγραμμα «Saudi Scholarship for Developing Football Talents (SSDFT)» του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας.

Το SSDFT είναι ένα πρόγραμμα που έχει ως στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Σαουδικής Αραβίας, με στόχο να εξελίξει και να βελτιώσει τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της και να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μία πρώτη γεύση από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, δουλεύοντας στο εξωτερικό με διεθνή πρότυπα.

Οι άνθρωποι του Υπουργείου Αθλητισμού της Σαουδικής Αραβίας ήρθαν σε επαφή με τον Δικέφαλο και κατέληξαν σε συμφωνία υπογράφοντας το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο περιλαμβάνει την ένταξη δύο νεαρών παικτών στον ΠΑΟΚ Β.

Ο λόγος για τους Μπαντάρ Νταρβίς και Αλμιαγιάντ Μάνι, οι οποίοι βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη κι έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου, συμμετέχοντας στην προετοιμασία ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ