ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Δικέφαλος έκλεισε τον 20χρονο Ιταλό στόπερ, Μορικέλι

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ο Δικέφαλος έκλεισε τον 20χρονο Ιταλό στόπερ, Μορικέλι
PRINTSCREEN

Στην Τούμπα φέρνει ο ΠΑΟΚ τον 20χρονο Ιταλό στόπερ, Ραούλ Μορικέλι, ο οποίος αποδεσμεύεται από τη Ρόμα και έρχεται στη Θεσσαλονίκη με την προοπτική να ενταχθεί αρχικά στον ΠΑΟΚ Β’.

Συνεχίζεται η μεταγραφική δραστηριότητα του ΠΑΟΚ. Όχι μόνο με ορίζοντα ενίσχυσης της πρώτης ομάδας, αλλά και προοπτικής. Επιβεβαιώνεται, λοιπόν, η πληροφορία που προέκυψε μέσω social media από την Ιταλία, σύμφωνα με την οποία ο Δικέφαλος βρίσκεται κοντά στον 20χρονο κεντρικό αμυντικό. Ραούλ Μορικέλι.

Για την ακρίβεια υπάρχει συμφωνία, με τον Ιταλό στόπερ να αποδεσμεύεται από τη Ρόμα, όπου και αγωνίστηκε σε όλα τα φυτωριακά της τμήματα φτάνοντας μέχρι και την Primavera των "τζιαλορόσι", έχοντας συμβόλαιο ως το 2024 και να υπογράφει στη συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Να τονιστεί πως η ιταλική ομάδα θα κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Η προοπτική είναι να ενταχθεί πρώτα στον ΠΑΟΚ Β’, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του και αναλόγως την εξέλιξή του να αξιοποιηθεί εν ευθέτω χρόνω ως μια πρόσθετη λύση στο rotation της πρώτης ομάδας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ