ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ διαθέτει εισιτήρια, η αστυνομία απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του στον Βόλο

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο ματς με τη Λέφσκι Σόφιας στο πλαίσιο του Europa Conference League INTIME

Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα μπορούν από την Παρασκευή (10/3) το πρωί να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα της Κυριακής (12/3) στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι από την Παρασκευή (10/3) το πρωί θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

Εισιτήρια που η θεσσαλική ομάδα συμφώνησε να παραχωρήσει στον Δικέφαλο για να καλύψει τις ανάγκες αρχικά μέχρι πέντε χιλιάδων οπαδών του.

Βέβαια η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας με δική της ανακοίνωση απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση φίλων του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (12/3).

“Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”, αναφέρει η επίσημη ενημέρωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ