ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την πώληση του Τσόλακ στην Ρέιντζερς

Ο Τσόλακ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | 20 Μαρτίου 2022
Ο Τσόλακ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ | 20 Μαρτίου 2022 IN TIME SPORTS

Η πώληση του Τσόλακ στην Ρέιντζερς ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ΠΑΟΚ με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ευχαριστεί τον Κροάτη φορ για την παρουσία του.

Παίκτης της Ρέιντζερς με κάθε επισημότητα είναι ο Αντόνιο Τσόλακ με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την παραχώρηση του και επίσημα και να τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Αντόνιο Τσόλακ στους Ρέιντζερς. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του" αναφέρει η ανακοίνωση του Δικεφάλου.

Οι πληροφορίες λένε ότι η πρόταση των Σκωτσέζων, που έγινε αρχικά τουλάχιστον αποδεκτή, θα βάλει με την ολοκλήρωση της συμφωνίας 2,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία του Δικεφάλου. στα οποία θα προστεθούν και άλλες 500.000 με τη μορφή μπόνους. Κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει περίπου τα χρήματα που ξόδεψε το καλοκαίρι του 2019 για να τον αποκτήσει.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες τότε ο Τσόλακ θα αναχωρήσει από το Άπελντορν για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς.

Το θέμα είναι ότι ο αντικαταστάτης του καθώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός ακόμη φορ. Λογικά με τους Σκοτσέζους να πιέζουν εδώ και αρκετές εβδομάδες για την απόκτηση του 28χρονου Κροάτη, ο Ζοζέ Μπότο θα πρέπει να έχει κάνει την προεργασία του στην αναζήτηση ενός επιθετικού που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου.

Θυμίζουμε πως το SPORT24 και ο Αντώνης Οικονομίδης είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον των Σκοτσέζων για τον Κροάτη φορ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ