ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Κίνηση για να κρατήσει τον Φακούντο Σάντσες άλλον ένα χρόνο

Ο Φακούντο Σάντσες πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού
Ο Φακούντο Σάντσες πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού INTIME

Η λογική του Παναθηναϊκού με το θέμα του συμβολαίου του Σάντσες, η ανάδειξη του Βαγιαννίδη και τα στοιχεία του team player και των αξιόπιστων λύσεων που προσφέρει παντού κι οδηγούν στην πρόταση των "πράσινων" για την παραμονή του.

O Παναθηναϊκός θ' αρχίζει να βάζει τις επόμενες ημέρες, μέχρι τις αρχές Ιουνίου σε μία σειρά και δη, τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου.

Όπως ανέφερε το SPORT24 από το βράδυ της Κυριακής (22/5), θα αποχωρήσουν από το "τριφύλλι" οι δανεικοί Βιτάλ και Λούντκβιστ, καθώς δεν θα ενεργοποιηθούν οι οψιόν αγοράς τους, θα αποχωρήσουν οι Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνης, ενώ θα γίνουν οι τελικές επαφές με τον Χουάνκαρ για την παραμονή του και θα ξεκινήσει ο κύκλος των διαπραγματεύσεων με τον Βιγιαφάνιες.

Υπάρχει ωστόσο κι ακόμη ένας παίκτης του "τριφυλλιού" που θα είναι free agent μετά την 30ή Ιουνίου, ο Φακούντο Σάντσες. Αν και στη δική του περίπτωση, το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για ακόμη ένα χρόνο. Τουλάχιστον αυτό σχεδιάζουν να του προτείνουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει στρατηγικά, να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να αρχίσει να αναδεικνύει περισσότερο την επόμενη σεζόν τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Για να γίνει αυτός το Νο2 στη θέση του δεξιού μπακ, πίσω απ' τον Κώτσιρα. Ο Σάντσες ;omvw, μολονότι είναι πλέον 32, δεν παύει ν' αποτελεί μία αρκετά αξιόπιστη λύση. Κι έναν εξαιρετικό "παίκτη της ομάδας και του προπονητή", ο οποίος δεν... στραβομουτσουνιάζει ακόμη κι αν θα μείνει σερί ματς στον πάγκο.

Αντιθέτως, όπως απέδειξε και φέτος, αποτελεί "στρατιώτη" του συνόλου, αφού όπου κι όποτε προέκυψε κενό στα μετόπισθεν, ήταν ο πρώτος που κάλυπτε τα πάντα. Κι αριστερός μπακ (6 ματς) και κεντρικός αμυντικός αν χρειαστεί. Κι επιπλέον έχει πάρα πολύ θετική αύρα και είναι πολύ θετικό στοιχείο μέσα στα αποδυτήρια, ενώ το συμβόλαιό του είναι πολύ χαμηλό.

Το πιο πιθανό λοιπόν είναι πως ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί να τον διατηρήσει στο δυναμικό του για τρίτη σερί σεζόν και πλέον όλα θα μπουν σε επίπεδο διαπραγμάτευσης μέσα στα επόμενα 24ωρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ