ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Λημνιός στα πράσινα για 3.5 χρόνια

Ο Δημήτρης Λημνιός με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Δημήτρης Λημνιός με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Λημνιό (25, 1μ78) για να τον επαναφέρει στην Ελλάδα. Για 3.5 χρόνια θα υπογράψει ο διεθνής ακραίος επιθετικός.

Ο Δημήτρης Λημνιός θα είναι η πρώτη χειμερινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, υπογράφοντας συμβόλαιο για τρεισήμισι χρόνια. Ο διεθνής ακραίος επιθετικός τα βρήκε σε όλα με το τριφύλλι για να επιστρέψει στη Stoiximan Super League για χάρη της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, η ενίσχυση της οποίας -για το χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο- ξεκινά από την επίθεση.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Λημνιός θα λύσει το συμβόλαιό του με την Κολωνία (είχε πωληθεί από τον ΠΑΟΚ το 2020 αντί περίπου 3.3 εκατομμυρίων ευρώ), το οποίο εξέπνεε το καλοκαίρι. Όλα αυτά προέκυψαν μια μέρα μετά από την αποκάλυψη του Kicker πως ο ποδοσφαιριστής είναι κοντά στον επαναπατρισμό του.

Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε εξαιρετικά άτυχος πριν από ενάμιση χρόνο, όταν υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού σε αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο (διάστημα στο οποίο αγωνιζόταν ως δανεικός στην Τβέντε).

Η κίνηση της απόκτησης του 25χρονου ακραίου επιθετικού εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο του Παναθηναϊκού για ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου.

Ο Λημνιός γεννήθηκε στο Βόλο και το 2012 από την Νίκη μετακόμισε στην Αθήνα για τον Ατρόμητο. Με την πρώτη ομάδα της ομάδας του Περιστερίου έκανε τον Οκτώβριο του 2014 και συνολικά είχε 48 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του 2017 πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ αντί 1,2 εκατομμυρίων ευρώ. Εκεί παρέμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2020 με 112 συμμετοχές και δέκα γκολ. Αργότερα, άνοιξε τα "φτερά" του για την Γερμανία και την Κολωνία, ενώ ακολούθησε και δανεισμός στην Τβέντε με 36 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ