ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κλείνει τον 26χρονο μέσο, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο παιχνίδι με την Χόφενχαϊμ
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο παιχνίδι με την Χόφενχαϊμ © 2022 OLIVIER MATTHYS / AP IMAGES

Ο Παναθηναϊκός προχωράει στην απόκτηση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τη μορφή δανεισμού από την Χόφενχαϊμ. Αγώνας δρόμου για την ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Πολύ κοντά σε μία δυνατή μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι κλείνουν με τη μορφή δανεισμού από την Χόφενχαϊμ τον 26χρονο μέσο, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής βρέθηκε ήδη μάλιστα στα γραφεία του τριφυλλιού για την ολοκλήρωση της μετακίνησής του. Πέρα από τον δανεισμό υπάρχουν και συζητήσεις για να μπει και οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πάντως πως δίνεται ένας αγώνας δρόμου για να διευθετηθούν όλα τα διαδικαστικά, δεδομένου ότι βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου. Ο Γκατσίνοβιτς ανήκει στην Χόφενχαϊμ, η οποία τον απέκτησε από την Άιντραχτ τον Αύγουστο του 2020 αντί του ποσού των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 26χρονος Σέρβος έχει περάσει και από τον Απόλλωνα Λεμεσού, πριν να μετακομίσει στην Γερμανία και συγκεκριμένα στους αετούς. Με τη Χόφενχαϊμ έχει συμβόλαιο έως το 2024, ενώ φέτος έχει έξι συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις προσφέροντας και μία ασίστ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ