Ο Παναθηναϊκός είναι δεύτερος στα εισιτήρια στο Conference League, άφησε τρίτη την Τσέλσι

INTIME SPORTS
Ο Παναθηναϊκός είχε τη μεγαλύτερη προσέλευση σε παιχνίδι του τρέχοντος Conference League κόντρα στην Τσέλσι και σε συνδυασμό με εκείνη στο παιχνίδι με την Ελσίνκι καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση κατά μέσο όρο σε διοργάνωση, αφήνοντας τρίτους τους μπλε.
Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλο έναυσμα για πρόκριση στα νοκ-άουτ του Conference League, μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ελσίνκι. Οι πράσινοι θα ψάξουν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Νιου Σεντς και Ντιναμό Μινσκ να πετύχουν άλλες δύο νίκες και την ίδια στιγμή το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη League Phase.
Οι πράσινοι έχουν εντυπωσιακά νούμερα σε προσέλευση φιλάθλων στη League Phase, καθώς είναι στη δεύτερη θέση κάτα μέσο όρο, όντας πίσω μόνο από την Μπέτις και πάνω από την Τσέλσι.
Στο εντός έδρας με την Τσέλσι η προσέλευση φιλάθλων ήταν 59.742, ενώ με την Ελσίνκι 18.822 με τον μέσο όρο των δύο αριθμών να είναι στις 39.282 εισιτήρια.