ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Λάρσον

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Λάρσον
PANETOLIKOS.GR

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάκομπ Λάρσον μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ως δανεικός από την Τζουργκάρντεν.

Ο Παναιτωλικός ενισχύεται στο κέντρο της άμυνας με τον τρεις φορές διεθνή Σουηδό Γιάκομπ Ούνε Λάρσον.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τζουργκάρντεν μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023, ενώ στη συμφωνία υπάρχει και επιλογή αγοράς από πλευράς ελληνικής ομάδας.

"Είμαι ευτυχής που ανήκω πλέον στον Παναιτωλικό. Είχα ένα θερμό καλωσόρισμα απ' όλους τους ανθρώπους του κλαμπ. Οι συζητήσεις που είχα με τον ιδιοκτήτη και τους συνεργάτες του, όπως και οι πληροφορίες που πήρα από τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ομάδα, έκαναν πιο εύκολη την απόφασή μου. Ένιωσα πολύ οικεία και αυτό που θέλω πια είναι να αρχίσω άμεσα δουλειά για να βοηθήσω και εγώ τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του", δήλωσε ο Λάρσον.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

"Ο Γιάκομπ Ούνε Λάρσον υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό έως το καλοκαίρι του 2023. Γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 1994, έπαιξε για μια τριετία στη Brommapojkarna και τα τελευταία έξι χρόνια στη Djurgarden, από την οποία παραχωρήθηκε με δανεισμό, με την ομάδα μας να έχει το δικαίωμα αγοράς του. Είναι διεθνής με όλες τις Εθνικές ομάδες της Σουηδίας.

Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 16".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ