SERIE A

Ο Οτσόα έφτασε στην Ιταλία για να υπογράψει ως το φινάλε της σεζόν στην Σαλερνιτάνα

Ο Οτσόα έφτασε στην Ιταλία για να υπογράψει ως το φινάλε της σεζόν στην Σαλερνιτάνα
PRINT SCREEN

Ένα βήμα από το να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του βρίσκεται ο Γκιγιέρμο Οτσόα, με τον 37χρονο Μεξικανό κίπερ να φτάνει στην Ιταλία για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει στην Σαλερνιτάνα.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει γίνει διάσημος στο ποδοσφαιρικό κοινό μέσα από τις εμφανίσεις του σε Μουντιάλ με το Μεξικό (στα γήπεδα του Κατάρ έφτασε τα 5 Παγκόσμια Κύπελλα στην καριέρα του), ωστόσο δεν αποκλείεται στο υπόλοιπο της σεζόν το όνομά του να ακούγεται και να γράφεται σε ακόμα μεγαλύτερη συχνότητα.

Και αυτό γιατί πήρε την απόφαση να αφήσει τα πάτρια εδάφη και την Κλαμπ Αμέρικα και να αποδεχτεί ένο νέο challenge, μετακομίζοντας στο φημισμένο ιταλικό πρωτάθλημα για να υπερασπιστεί την εστία της Σαλερνιτάνα.

Η ομάδα από το Σαλέρνο τον "κυνήγησε" από τη στιγμή που ο δικός της βασικός τερματοφύλακας, Λουίτζι Σέπε, θα είναι στα πιτ τουλάχιστον ως το τέλος Ιανουαρίου, με τον Οτσόα να αποχαιρετάει τους Μεξικανούς με τους οποίους είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2022, και να έρχεται σε συμφωνία με την ιταλική ομάδα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (22/12) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο "Καποντικίνο" της Νάπολης και από εκεί ταξίδεψε με το αμάξι στο γειτονικό Σαλέρνο, με το "Sky Sport Italia" να αναφέρει πως αν περάσει με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Οτσόα έφτασε στην Ιταλία για να υπογράψει ως το φινάλε της σεζόν στην Σαλερνιτάνα
PRINT SCREEN

Σημειώνεται πως η Σαλερνιτάνα (12η αυτή τη στιγμή στην Serie A) θα αποτελέσει τον πρώτο σταθμό του Οτσόα στην Ιταλία, με τον θρυλικό Μεξικανό κίπερ να έχει αγωνιστεί ως τώρα σε Μεξικό (Κλαμπ Αμέρικα), Γαλλία (Αζαξιό), Ισπανία (Μάλαγα, Γρανάδα) και Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης).

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ