CHAMPIONS LEAGUE

Ο Ορσάτο στο Ολυμπιακός - Μαρσέιγ

Ο Ντανιέλε Ορσάτο στο Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Ντανιέλε Ορσάτο στο Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν LLUIS GENE/ POOL VIA AP

Ο διαιτητής του τελικού του Champions League, Ντανιέλε Ορσάτο θα διευθύνει την αναμέτρηση μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ για την 1η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ντανιέλε Ορσάτο ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ (21/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2HD) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Ιταλός ήταν διαιτητής του περσινού τελικού μεταξύ της Μπάγερν και της Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Βαυαρούς να κατακτούν το τρόπαιο, επικρατώντας 1-0 στο "Ντα Λουζ". Βοηθοί του 44χρονου ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του, Φιλίπο Μέλι και Τσίρο Καρμπόνε, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο Γκουίντα και Τζόρτζιο Περέτι.

Ο Ορσάτο είχε σφυρίξει πρόσφατα ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα τον ΠΑΟΚ στην ήττα με 2-1 από την Κράσνονταρ στην Τούμπα για τα playoffs του Champions League. Μάλιστα, είχε διευθύνει και το ΠΑΟΚ - Ρούμπιν Καζάν 1-1 για τους ομίλους του Europa League 2011/12, καθώς και την ήττα του Ατρομήτου με 1-0 από τη Φενέρμπαχτσε στα playoffs του Europa League 2015/16.

Όσον αφορά στους "ερυθρολεύκους", έχει βρεθεί στο δρόμο τους δύο φορές, δημιουργώντας καλή παράδοση, αφού τη σεζόν 2012/13 είχε διευθύνει το Μονπελιέ - Ολυμπιακός 1-2, ενώ ήταν και στον περσινό αγώνα των Πειραιωτών με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς επικράτησε 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" και πήρε την τρίτη θέση του ομίλου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ