ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται στην Ιβηρική για τεχνικό διευθυντή

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται στην Ιβηρική για τεχνικό διευθυντή

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση, τόσο γενικού διευθυντή όσο και τεχνικού διευθυντή και έχουν επαφές με στελέχη από την Ισπανία, την Ιταλία, την Γαλλία και τη Γερμανία. Τούτη την ώρα, φέρεται να έχουν εστιάσει περισσότερο στην Ιβηρική.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φάση υλοποίησης του μεταγραφικού του σχεδιασμού, που καταρτίστηκε τις τελευταίες εβδομάδες κατόπιν συνεννόησης της διοίκησης με τον Πέδρο Μαρτίνς, τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Φρανσουά Μοντεστό, ο οποίος από τη Δευτέρα (13/6) έπιασε δουλειά στην Μόντσα. Αυτό δε σημαίνει, όμως, πως η πειραϊκή ΠΑΕ δεν ασχολείται και με άλλα ζητήματα, όπως είναι αυτά του γενικού διευθυντή και του τεχνικού διευθυντή.

Οι σκέψεις που υπάρχουν στον Ολυμπιακό και έχουμε αναλύσει το τελευταίο διάστημα αφορούν ιδανικά για δύο άτομα σε καίρια πόστα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, όταν γίνονταν οι συζητήσεις με τον Μόργκαν ντε Σάνκτις και τον Βάλτερ Σαμπατίνι, στην Ιταλία επέμεναν ότι οι ερυθρόλευκοι μιλούσαν με τον πρώτο για τη θέση του γενικού διευθυντή και τον δεύτερο για εκείνη του αθλητικού/τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πειραϊκή ΠΑΕ έχει εστιάσει τις τελευταίες ημέρες στην Ιβηρική, τουλάχιστον για το ένα από τα δύο άτομα που θέλει να ενσωματώσει στο οργανόγραμμά της. Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός είχε επαφές με τρεις – τέσσερις ανθρώπους με θητεία στις θέσεις του γενικού ή του τεχνικού διευθυντή. Άλλοι κέντρισαν το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας και άλλοι φέρεται να προτάθηκαν.

Μεταξύ εκείνων για τους οποίους φέρεται να ψάχτηκαν οι ερυθρόλευκοι είναι ο Φρανσίσκο Ρουφέτε και ο Ραμόν Πλάνες. Ο πρώτος είναι 45 ετών και έχει εργαστεί ως αθλητικός διευθυντής στην Εσπανιόλ και στη Βαλένθια. Ο παλαίμαχος άσος των Μπαρτσελόνα, Εσπανιόλ, Βαλένθια και Μάλαγα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο δεν έχει εργαστεί σε κάποια ομάδα.

Ο δεύτερος είναι 54 ετών και μέχρι τον περασμένο Νοέμβριο εκτελούσε καθήκοντα αθλητικού διευθυντή στην Μπαρτσελόνα. Ο Πλάνες έχει εργαστεί επίσης ως αθλητικός διευθυντής στην Τότεναμ, στην Εσπανιόλ, στη Χετάφε, στην Έλτσε, στη Ράγιο Βαγιεκάνο, στη Λεϊρία και στην Αλαβές. Τώρα, ο έμπειρος Ισπανός φέρεται να έχει δεχτεί κρούσεις από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την Βαλένθια.

Προς το παρόν, από τον Ολυμπιακό δεν λένε κάτι σχετικά με την αναζήτηση γενικού και τεχνικού διευθυντή, παρά μόνο ότι έχουν κάνει επαφές με αρκετά άτομα και δεν έχουν αποφασίσει ακόμη. Στην Ισπανία υπάρχουν αναφορές το τελευταίο διήμερο για τον Άντονι Θουμπιθαρέτα, για τον οποίο επίσης δεν υπάρχει επίσημη ή ανεπίσημη τοποθέτηση από πλευράς ερυθρόλευκων. Είναι εμφανές ότι η πειραϊκή ΠΑΕ βολιδοσκοπεί προθέσεις αρκετών ατόμων, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι τόσο προχωρημένο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ