ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός προχωράει με τον Μαντσίνι, ξεκαθαρίζει του Σκάρπα

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη
Ο Ντάνιελ Μαντσίνι με τη φανέλα του Άρη EUROKINISSI

Όλα όσα ισχύουν για τις περιπτώσεις των Μαντσίνι και Σκάρπα. Πόσο κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός του Άρη και τι ισχύει με τον Βραζιλιάνο χαφ.

Ο Ντανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται στην Αργεντινή για την βάπτιση του γιου του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τις μέρες της άδειάς του από τον Άρη και έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα το επόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/12). Αμέσως μετά θα τρέξουν οι εξελίξεις από πλευράς Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη από τους κιτρινόμαυρους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Κάποιοι δεν αποκλείουν ο Ολυμπιακός να έχει επαφές νωρίτερα με τον Άρη, δηλαδή, στις αρχές ή τα μέσα της προσεχούς εβδομάδας προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του 26χρονου ποδοσφαιριστή στην πειραϊκή ομάδα.

Την ίδια στιγμή, οι κιτρινόμαυροι επιθυμούν την επιστροφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος δεν είναι στις πρώτες και δεύτερες επιλογές του Μίτσελ και στις επαφές των δύο πλευρών πιθανότατα θα πέσει και το όνομά του.

Σχετικά, με τον Καμαρά, αξίζει να τονιστεί πως ο εκπρόσωπός του έχει δεχτεί κρούσεις από δύο ομάδες του εξωτερικού, οπότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις για την πώλησή του, εφόσον το ενδιαφέρον μετατραπεί σε επίσημη πρόταση.

Σε ό,τι αφορά τον Μαντσίνι, υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ήθελε τον ποδοσφαιριστή και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Μαρτίνς είχε προκρίνει τότε τη λύση του Αμπουμπακάρ Καμαρά. Πλέον, όμως, έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να ντυθεί ο Αργεντινός εξτρέμ στα ερυθρόλευκα και αναμένονται εξελίξεις στο τέλος του μήνα ή στις αρχές Δεκεμβρίου.

Το τοπίο με Σκάρπα

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Γκουστάβο Σκάρπα. Η πληροφόρηση που υπήρχε το περασμένο καλοκαίρι, ήταν πως ο Βραζιλιάνος επιτελικός χαφ και εξτρέμ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του και του συμβολαίου του με την Παλμέιρας, θα ενσωματωθεί στο έμψυχο δυναμικό της πειραϊκής ομάδας.

Από τότε και έπειτα, από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση για το τι πρόκειται να γίνει με τον Σκάρπα, δηλαδή αν θα αγωνιστεί τελικά στους ερυθρόλευκους του Πειραιά ή του Νότιγχαμ. Αν αποκτήθηκε από την αγγλική ομάδα και θα αγωνιστεί δανεικός από τον Ιανουάριο και μέχρι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ή θα πάει απευθείας στην Νότιγχαμ Φόρεστ για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οι Βραζιλιάνοι είχαν αποκαλύψει το καλοκαίρι τα έγγραφα περί υπογραφών του 28χρονου ποδοσφαιριστή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ακολούθησαν τους επόμενους μήνες οι δηλώσεις του παίκτη ότι θα παίξει στην Αγγλία και ετοιμάζεται γι' αυτήν την πρόκληση. Ο Ολυμπιακός από τη μεριά του, είχε προχωρήσει τις επαφές, αλλά όλα αυτά πριν γίνουν οι μεταγραφές του Χάμες και του Μπιέλ και πριν ανανεώσει το συμβόλαιό του και ενεργοποιηθεί πάλι ο Φορτούνης.

Προς τον παρόν, παραμένει ερωτηματικό, αν ο Βραζιλιάνος θα φορέσει πρώτα τη φανέλα του Ολυμπιακού ή εκείνη της Νότιγχαμ Φόρεστ, ενώ ο παίκτης αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Παλμέιρας, αλλά και την ανάδειξή του ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής της διοργάνωσης.

Ο Σκάρπα, ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, ολοκλήρωσε τη σεζόν με την Βερντάο έχοντας 58 συμμετοχές, 13 γκολ και 15 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επιδόσεις που εκτόξευσαν την αξία του τους τελευταίους μήνες στα 12.000.000 ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ