ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 550.00 ευρώ για τον Πίττα, αλλά την απέρριψε ο Απόλλων Λεμεσού"

"Ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση 550.00 ευρώ για τον Πίττα, αλλά την απέρριψε ο Απόλλων Λεμεσού"
INTIME SPORTS

Στην Κύπρο αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 550.000 ευρώ για την απόκτηση του Ιωάννη Πίττα, αλλά την απέρριψε ο Απόλλων Λεμεσού.

Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα kerkida.net, ο Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση ύψους 550.000 ευρώ στον Απόλλωνα Λεμεσού για την απόκτηση του Ιωάννη Πίττα, η οποία δεν έγινε αποδεκτή.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "γαλάζιοι" είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον διεθνή φορ με ένα ποσό που θα πλησιάζει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Ίσως μια πρόταση ύψους 800.000 με ποσοστό μεταπώλησης, να βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Απόλλωνα.

Το δημοσίευμα τονίζει ακόμα πως ο Απόλλων έχει την καλή διάθεση να παραχωρήσει τον κορυφαίο του παίκτη, αλλά στην τιμή που πιστεύουν ότι ανταποκρίνεται στην πραγματική του αξία.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ετοιμάζονται να "χτυπήσουν" την πόρτα του Απόλλωνα για τον Πίττα, ενώ δεν αποκλείεται να επανέλθουν κάποιες που το έχουν ήδη κάνει. Μένει να δούμε αν μια από αυτές θα είναι και ο Ολυμπιακός.

Ο Πίττας προέρχεται από μια τριετία με 115 συμμετοχές στις οποίες είχε 44 τέρματα και 13 ασίστ και δείχνει έτοιμος για να κάνει το βήμα παραπάνω.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΠΡΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ