ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός, η Θέλτα και η Φενέρμπαχτσε για τον Πούκι, σύμφωνα με τους Φινλανδούς

Ο Τεέμου Πούκι με τη φανέλα της Νόριτς
Ο Τεέμου Πούκι με τη φανέλα της Νόριτς AP PHOTO/RUI VIEIRA

Φινλανδικά δημοσιεύματα επανέφεραν στο προσκήνιο το όνομα του Τεέμου Πούκι ως υποψηφίου για την επίθεση του Ολυμπιακού.

Πριν από δύο εβδομάδες είχε εμπλακεί το όνομα του Τέεμου Πούκι μαζί με εκείνο του Εράν Ζαχάβι ως υποψήφιους για την επίθεση του Ολυμπιακού. Έκτοτε, έγινε λόγος για την θετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά και τις επαφές των ερυθρόλευκων με τον Κάιλ Λάριν.

Οι Φιλανδοί όμως επανήλθαν και υποστηρίζουν πως ο Πούκι, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Νόριτς μέχρι το καλοκαίρι του 2023, βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, της Θέλτα και της Φενέρμπαχτσε.

Οι συμπατριώτες του εμφανίζουν τον Πούκι να μην επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Championship, αλλά να ψάχνει διέξοδο πηγαίνοντας σε μία ομάδα που θα προσφέρει νέο κίνητρο στην καριέρα του. Η Νόριτς ναι μεν υποβιβάστηκε, αλλά ο 32χρονος επιθετικός έκανε καλή σεζόν στην Premier League, καθώς είχε 11 τέρματα και 3 ασίστ σε 37 αγώνες.

Προφανώς η Νόριτς θα ζητήσει κάποιο ποσό για να τον παραχωρήσει, εφόσον πιέσει ο παίκτης προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς πως ο έμπειρος επιθετικός έχει υψηλές ετήσιες αποδοχές.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΝΟΡΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ