ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε playoffs Europa League και ομίλους Europa Conference League αν αποκλειστεί από Λουντογκόρετς

Ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νέφτσι για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League 2021-2022 στην "Μπάκτσελ Αρένα", Μπακού | Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021
Ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Νέφτσι για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League 2021-2022 στην "Μπάκτσελ Αρένα", Μπακού | Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όμως ακόμα κι αν αποκλειστεί, θα συνεχίσει στα playoffs του Europa League. Αν επίσης δεν τα καταφέρει, έχει "κλείσει" θέση στους ομίλους του Europa Conference League.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League αυτομάτως παρατείνει την ευρωπαϊκή παρουσία του τη φετινή σεζόν τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν τη Λουντογκόρετς στον επόμενο γύρο και αν δεν καταφέρουν να προκριθούν, τότε δεν σταματούν εκεί τους αγώνες τους στις διεθνείς διοργανώσεις της σεζόν.

Συνεχίζουν στα playoffs του Europa League, ένα γύρο πριν από τη φάση των ομίλων. Οι Πειραιώτες θα τοποθετηθούν στο γκρουπ προτεραιότητας 2 κατά την κλήρωση, ένα καινούργιο σύστημα διαχωρισμού ομάδων που χρησιμοποιεί η UEFA από φέτος. Στην κλήρωση θα βρουν ομάδα που επίσης αποκλείστηκε από τα προκριματικά του Champions League.

Αν δεν καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, τότε συνεχίζει στους ομίλους του Europa Conference League, χωρίς να χρειαστεί προκριματικό αγώνα. Μάλιστα, είναι δεδομένο από τώρα πως θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών, αν τελικά βρεθεί να αγωνίζεται στη νεοσύστατη διοργάνωση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ