ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός επιμένει για Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας
Ο Γκουστάβο Σκάρπα με τη φανέλα της Παλμέιρας AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις επαφές για να κλείσει τον Γκουστάβο Σκάρπα, είτε για να τον ενσωματώσει στο ρόστερ μέσα στον Ιούλιο αν συναινέσει η Παλμέιρας είτε δίνοντας τα χέρια από τώρα για τον Ιανουάριο που θα είναι ελεύθερος.

Προχωράει τις συζητήσεις με την Παλμέιρας και τον Γκουστάβο Σκάρπα ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Η ομάδα του Σάο Πάολο επιμένει για την ώρα για την παραμονή του Βραζιλιάνου επιθετικού μέσου μέχρι τον Δεκέμβριο που λήγει το συμβόλαιό του, καθώς διεκδικεί το πρωτάθλημα και στοχεύει στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ωστόσο, η πειραϊκή ομάδα έχοντας ως σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για τη μεταγραφή άμεσα του 28χρονου επιτελικού χαφ και εξτρέμ, δηλαδή μέσα στον Ιούλιο. Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής:

Ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό στην Παλμέιρας για να κλείσει τον Σκάρπα και να τον ενσωματώσει στο ρόστερ του τις προσεχείς εβδομάδες. Η διοίκηση της βραζιλιάνικης ομάδας, προς το παρόν, αντιστέκεται και προβάλλει το αγωνιστικό κομμάτι, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να υπάρξει διαφοροποίηση σε μία, δύο ή τρεις εβδομάδες. Στις μεταγραφικές περιόδους πολλά αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Παρεμπιπτόντως, έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου μεσοεπιθετικού έχουν δείξει επίσης η Γαλατασαράι και η Αλμερία.

Το plan B των ερυθρόλευκων είναι να κλείσουν τον Σκάρπα από τώρα για τον χειμώνα. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μπορεί από το τέλος της επόμενης εβδομάδας να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα το επιθυμεί και να ενταχτεί στο δυναμικό της τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός καλύπτει τα "θέλω" του παίκτη σε ό,τι αφορά το οικονομικό και την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του και την προσεχή εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Παράλληλα, η πειραϊκή ΠΑΕ βρίσκεται σε επαφές με ακόμη έναν Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, αλλά για την ώρα δεν είναι κάτι τόσο προχωρημένο. Πληροφορίες από τη Λατινική Αμερική κάνουν λόγο για τον Ιγκόρ Γκόμες της Σάο Πάολο, ο οποίος φέρεται να απασχολεί την Πόρτο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ