ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κάντγουελ, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ

Ο Καντγουελ στην αναμέτρηση της Νόρτις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Καντγουελ στην αναμέτρηση της Νόρτις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ JOE GIDDENS/POOL VIA AP

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο Ολυμπιακός κινείται για τον εξάμηνο δανεισμό του Τοντ Κάντγουελ από τη Νόριτς.

Ο Ολυμπιακός, η Μπόρνμουθ και η Γρανάδα κινούνται για τον εξάμηνο δανεισμό του Τοντ Κάντγουελ από τη Νόριτς, σύμφωνα με αγγλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αρχικά, νωρίς την Κυριακή (30/1), ο δημοσιογράφος της Telegraph, Τζον Πέρσι σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: "Η Μπόρνμουθ είναι σε διαπραγματεύσεις με την Νόριτς για τον Τοντ Κάντγουελ. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Ολυμπιακό. Ο Κάντγουελ ήταν στόχος και της Νιούκαστλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και αναμένεται να φύγει πριν από τη λήξη της σχετικής προθεσμίας".

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε το Sky Sports, το οποίο έκανε λόγο για επαφές του Ολυμπιακού και της Μπόρνμουθ με την Νόριτς, βάζοντας όμως στο παιχνίδι και την Γρανάδα. Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες ενδιαφέρον για τον Κάντγουελ είχε δείξει και η Νιούκαστλ.

Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος σε ένα μήνα θα κλείσει τα 24, έχει αγωνιστεί σε μόλις 8 παιχνίδια την τρέχουσα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Κάντγουελ χρησιμοποιείται κυρίως στη θέση του κεντρικού χαφ αλλά έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Και όλα αυτά, ενώ απομένει μόλις ένα εικοσιτετράωρο για να πέσει η αυλαία στη χειμερινή μεταγραφική περίοδος και η Τζένοα έχει ζητήσει τον Κούντε από τον Ολυμπιακό και η Μπασακσεχίρ θέλει τον Ονιεκουρού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ