ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τον Μελ: "Πιστεύω πολύ στην είσοδο στα playoffs"

Ο ΟΦΗ παρουσίασε τον Μελ: "Πιστεύω πολύ στην είσοδο στα playoffs"
OFI CRETE FC

Προπονητής του ΟΦΗ και με την βούλα είναι ο Πέπε Μελ, με τον Ισπανό τεχνικό να παρουσιάζεται στους εκπροσώπους του Τύπου στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Πέπε Μελ. Ο Ισπανός προπονητής παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στο Γεντί Κουλέ, μίλησε για την συμφωνία του με τους Κρητικούς, τη φιλοσοφία του και τους στόχους του.

"Για μένα είναι μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ, είναι πολύ σημαντική για μένα η συνεργασία με τον ΟΦΗ. Η ομάδα μου έχει μεταφέρει τι χρειάζεται και είμαι πολύ ενθουσιασμένος να προσφέρω για την ομάδα. Την απόφαση την πήρα από καρδιάς γιατί με την επαφή που είχα με την ομάδα μου άρεσε, θέλω πολύ να το ζήσω".

Για τους στόχους του: "Έχω παρακολουθήσει τους τελευταίους αγώνες της ομάδας, μπορούν να γίνουν καλύτεροι. Πιστεύω πολύ στη νίκη και στην είσοδο στα playoffs".

Για το αν μίλησε με Ματίγια ή Μπιφουμά: "Δεν έχω έρθει σε επαφή με κάποιον παίκτη. Ξέρω ότι την Κυριακή υπάρχει παιχνίδι κόνρτα σε κάποιους παίκτες από την Ισπανία".

Για την γνώμη του για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Πριν από πολλά χρόνια είχα κάνει συζητήσεις με ομάδες από την Ελλάδα. Είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα και πιστεύω στον ΟΦΗ και θέλω να δουλέψω".

Για την αγωνιστική του φιλοσοφία: "Μου αρέσει η συζήτηση. Του. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να πιστεύει στον προπονητή και το αντίθετο. Στο μυαλό μου είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο και η νίκη".

Για το πότε ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ: "Πριν από δύο μέρες μού έγινε η πρόταση. Δέχθηκα πολύ γρήγορα, ο ΟΦΗ χρειάζεται φρέσκο αέρα και έρχομαι για να τον προσφέρω. Να έχετε υπομονή γιατί υπάρχουν δύο αγώνες σε λίγες μέρες".

Για το πού εντοπίζει ο ίδιος το πρόβλημα στον ΟΦΗ: "Το ποδόσφαιρο που έχω στο μυαλό μου χρειάζεται να πάμε μέχρι το τέλος.. Θέλω να δουλέψω σκληρά και η ομάδα μου να είναι πρωταγωνιστής στο πρωτάθλημα".

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για την πρόσληψη του Μελ:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό προπονητή José (Pepe) Mel Perez, ως το καλοκαίρι του 2024.

O 60χρονος τεχνικός (γενν. 28/2/1963), έχει γράψει τη δική του ιστορία στις δύο κορυφαίες ποδοσφαιρικές κατηγορίες της Ισπανίας με σχεδόν 600 συμμετοχές σε La Liga και La Liga 2, με παρουσία επίσης στην Premier League ως προπονητής της West Bromwich Albion, αλλά και με συμμετοχές στο UEFA Europa League στον πάγκο της Real Betis, με την οποία μάλιστα κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα στη La Liga 2 (2010-11 & 2014-15).

Επίσης, μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Deportivo La Coruna, Malaga, Las Palmas, Rayo Vallecano, Real Murcia και Tenerife.

Εκτός από τις επιτυχημένες παρουσίες που είχε στους πάγκους των ομάδων που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, ο Pepe Mel έχει αποδείξει στην καριέρα του ότι είναι προπονητής που δίνει έμφαση στην ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, αφού 35 παίκτες κάτω των 20 ετών έχουν κάνει ντεμπούτο σε επαγγελματική κατηγορία υπό τις οδηγίες του.

Coach, καλώς ήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!".

TAGS ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ