ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Ντόη είναι πλέον στη διάθεση του Πογέτ για κλήση στην Εθνική, λύθηκε το θέμα με τα χαρτιά του

Ο Ανδρέας Ντόη
Ο Ανδρέας Ντόη EUROKINISSI SPORTS

Το SPORT24 αποκαλύπτει πως ο Ανδρέας Ντόη είναι έτοιμος πλέον να φορέσει τα γαλανόλευκα, διότι λύθηκε το ζήτημα που τον άφησε εκτός των τελευταίων κλήσεων σε Ανδρών ή Ελπίδων.

Στις 14/03 έπειτα από τις κλήσεις των Γκουστάβο Πογέτ και Νίκου Παπαδόπουλου σε Ανδρών και Ελπίδων αντίστοιχα, διαβάσατε στο SPORT24 την αιτία για την οποία ο Ανδρέας Ντόη είχε μείνει εκτός των εκλεκτών.

Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διευθετηθεί το ζήτημα με τα απαραίτητα χαρτιά, προκειμένου να μπορεί ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στις επιλογές των εθνικών ομάδων.

Ομοσπονδία και Ντόη έχουν στα χέρια τους τα απαιτούμενα έγγραφα για να γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του νεαρού να φορέσει τη φανέλα της Εθνικής, όπως επέλεξε να κάνει πριν από κάποιο διάστημα όταν βρέθηκε μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας.

Πλέον, απομένει να δούμε εάν και αγωνιστικά ο Πογέτ θα τον έχει στα πλάνα του ενόψει των αναμετρήσεων του Ιουνίου με την Ιρλανδία (16/06 εντός) και τη Γαλλία (19/06 εκτός), στον 2ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024.

Στα 20 του, ο θηριώδης (1.90) στόπερ του Ολυμπιακού έχει καταγράψει μια συμμετοχή με την U21 της Αλβανίας, υπό τον Αλμπάν Μπούσι (με μακρά θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο), σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, αλλά είχε το δικαίωμα ν' αλλάξει εθνόσημο.

Συνολικά με την πρώτη ομάδα των ερυθρόλευκων έχει καταγράψει 27 συμμετοχές (οι δύο εκ των οποίων στο Europa League) με 1 γκολ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ