ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντίνι συμβουλεύει τον Ρονάλντο να πάρει μεταγραφή στην Γουλβς

Ο Κριστιάνο Ροναλντο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Σπέτσια για την Serie A
Ο Κριστιάνο Ροναλντο πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Γιουβέντους κόντρα στην Σπέτσια για την Serie A MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Η Γουλβς πρέπει να είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο σε περίπτωση που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποφασίσει να επιστρέψει στην Premier League, σύμφωνα με τον επιθετικό της Γουότφορντ, Τρόι Ντίνι.

Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Γιουβέντους στο φινάλε της σεζόν με τις ευλογίες της βέκια σινιόρα (έτσι ώστε να βάλει και χρήματα στα ταμεία της από την πώλησή του έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολάιου του), αρκετές είναι οι ομάδες που φαντάζουν ως υποψήφιοι μνηστήρες.

Δύο μάλιστα εξ αυτών συνιστούν τεράστια brand names στο χώρο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, με την Παρί Σεν Ζερμέν να εμφανίζεται διατεθειμένη να τον πάρει στο Παρίσι για να συνθέσει δίδυμο-φωτιά με τον Νεϊμάρ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ονειρεύεται την επιστροφή του στο Ολντ Τράφορντ δώδεκα χρόνια μετά το αντίο του.

Σύμφωνα πάντως με τον Τρόι Ντίνι, σε περίπτωση που ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποφασίσει να γυρίσει στην Premier League, η καλύτερη επιλογή για τον ίδιο δεν είναι ούτε η Γιουνάιτεντ ούτε κάποια από αυτές που συνθέτουν το λεγόμενο Big-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου αλλά η... Γουλβς.

"Αν ήμουν στη θέση του θα κοίταζα για έναν σύλλογο όπως η Γουλβς που υπάρχει και η πορτογαλική σύνδεση", τόνισε ο φορ της Γουότφορντ σε συνέντευξή του στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό "TalkSPORT" και πρόσθεσε:

"Οποια ομάδα τον αποκτήσει, θα εντάξει στο δυναμικό της έναν παίκτη με απίστευτο ταλέντο. Φέτος νομίζω έχει ήδη 6 γκολ σε 4 ματς στην Serie A.... Εάν είναι διαθέσιμος, θα μου έκανε τεράστια έκπληξη αν δεν πάει κάποια από τις τοπ-10 ομάδες της Premier League να τον αποκτήσει".

Η Γουλβς έχει τον Πορτογάλο Νούνο Εσπίριτο Σάντο στον πάγκο της ενώ οκτώ παίκτες της πρώτης ομάδας είναι συμπατριώτες του CR7 (Πατρίσιο, Νέβες, Ποντένσε, Μουτίνιο, Νέτο, Φερέιρα, Σίλβα και ο δανεικός στον Ολυμπιακό Βινάγκρε), ενώ ο πανίσχυρος μάνατζερ Ζόρζε Μέντες έχει το πρακτορείο "Gestifute" που εκπροσωπεί όχι μόνο τον Εσπίριτο Σάντο και τους περισσότερους από τους παίκτες των λύκων, αλλά και τον ίδιο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ντίνι, ο Ρονάλντο είναι ακριβώς ο παίκτης που ψάχνει αυτή τη στιγμή η Γουλβς για να κάνει το άλμα και να μπει σφήνα στους Big-6 του αγγλικού ποδοσφαίρου.

"Μου αρέσει η Γουλβς. Ίσως ακούγεται παράξενο σε σχέση με τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί αλλά αν πήγαινε στην Αμερική για τους Γκάλαξι θα λέγαμε και πάλι "είναι λίγο παράξενο".

Πιστεύω ότι η Γουλβς χτίζει κάτι με τους παίκτες που έχει και οι οποίοι θα παλέψουν για να την βάλουν στην πρώτη εξάδα τα επόμενα χρόνια. Όπως είπα πριν, υπάρχει η σύνδεση με τους άλλους Πορτογάλους.

Αν θέλεις να πας στο επόμενο επίπεδο, όπως θέλει να το κάνει η Γουλβς, αυτός είναι ο παίκτης που χρειάζεσαι για να το πετύχεις".

Με ρεαλιστικούς όρους πάντως, μεγαλύτερο αγκάθι για το deal που ονειρεύεται ο Τρόι Ντίνι δεν είναι το -σαφώς ταπεινότερο- όνομα της Γουλβς έναντι των Παρί και Γιουνάιτεντ αλλά το οικονομικό κομμάτι, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ρονάλντο αμείβεται με 31.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας του με την Γιουβέντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ