Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ντελβέν Εντινγκά από πρωταθλητής Ελλάδας στον Πόρο της Γ' Εθνικής

Ο Ντελβέν Εντινγκά του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη Super League 2013-2014 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013
Ο Ντελβέν Εντινγκά του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη Super League 2013-2014 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" | Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 ACTION IMAGES

Ο Ντελβέν Εντιγκά επιστρέφει στην Ελλάδα ύστερα από το πέρασμά του από Ολυμπιακό και Παναιτωλικό για να φορέσει τη φανέλα του Πόρου στη Γ' Εθνική.

Ο Ντελβέν Εντιγκά θα αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά πρώτη με ερασιτεχνική υπόσταση. Ο Πόρος κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του, όπως ανακοίνωσε στα social media ο πρόεδρος της ομάδας της Γ' Εθνικής, Γιάννης Ασαργιωτάκης.

"Έχω την τρελή χαρά να ανακοινώσω στους φίλους της ομάδας του Πόρου μια απίστευτη μεταγραφή από Γαλλία. Ο Εντιγκά είναι από σήμερα παίκτη μας", έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο 34χρονος μέσος βρέθηκε στην Ελλάδα αρχικά την περίοδο 2013-2015 για το διετή δανεισμό του από τη Μονακό στον Ολυμπιακό και το 2021 βρέθηκε στον Παναιτωλικό. Με τους Πειραιώτες στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής και μία κυπελλούχος.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει θητεία και σε Οσέρ, Λοκομοτίβ Μόσχας, Σίβασπορ και Αντάλιασπορ.

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ