ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Ο Ντε Τσέρμπι κάλεσε 15 παιδιά από την Ουκρανία στην προπόνηση της Μπράιτον

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι
Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι @ 2022 RUI VIERA / AP IMAGES

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι έδειξε για μια ακόμα φορά την υποστήριξή του προς την Ουκρανία, μιας και είχε καθίσει στον πάγκο της Σαχτάρ, καθώς "φιλοξένησε" 15 προσφυγόπουλα από την Ουκρανία σε προπόνηση της Μπράιτον.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι έχει στενή σύνδεση με την Ουκρανία, λόγω του περάσματός του από τον πάγκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ και την έχει στηρίξει με τον τρόπο του στις δύσκολες στιγμές που βιώνει η χώρα, λόγω της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας. Μάλιστα όταν ξέσπασαν οι πρώτες επιθέσεις τον περασμένο Φεβρουάριο, αυτός και τα μέλη της ομάδας του Ντόνετσκ είχαν μεταφερθεί σε ένα καταφύγιο στο Κίεβο για να γλιτώσουν από τους βομβαρδισμούς.

Ο νυν προπονητής της Μπράιτον, ο οποίος αντικατέστησε τον Γκρέιχαμ Πότερ στον πάγκο της ομάδας τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάλεσε στην προπόνηση των γλάρων 15 μικρά παιδιά από την Ουκρανία, τα οποία πήραν τον δρόμο της προσφυγιάς για το Ηνωμένο Βασίλειο.

"Ήταν υπέροχο που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτή την καταπληκτική ομάδα παιδιών. Είμαι χαρούμενος που είναι χαρούμενο και ασφαλή εδώ στο Σούσεξ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός για την επίσκεψη των μικρών παιδιών.

TAGS ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ PREMIER LEAGUE ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ