COPA LIBERTADORES

Ο Νταβίντ Λουίζ μπήκε σε μια τρομερά μικρή λίστα

Ο Νταβίντ Λουίζ της Φλαμένγκο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Copa Libertadores 2021 στο "Μονουμεντάλ", Γκουαγιακίλ | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Νταβίντ Λουίζ της Φλαμένγκο σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα για τα ημιτελικά του Copa Libertadores 2021 στο "Μονουμεντάλ", Γκουαγιακίλ | Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021 © 2021 FRANKLIN JACOME/ASSOCIATED PRESS

Η Φλαμένγκο κατέκτησε το Copa Libertadores μετά τη νίκη της κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε και ο Νταβίντ Λουίς έγινε μόλις ο 14ος ποδοσφαιριστής σε μια ιδιαίτερα κλειστή λίστα.

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόζα έστεψε πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής τη Φλαμένγκο, διαμορφώνοντας το 1-0 στον τελικό του Copa Libertadores κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε του Λουίζ Φελίπε Σκολάρι.

Ωστόσο ένας άλλος παίκτης έγραψε το όνομά του στην ιστορία. Ο λόγος για τον Νταβίντ Λουίζ ο οποίος κατάφερε να γίνει μέλος μιας εξαιρετικά μικρής λίστας παικτών.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έγινε μόλις ο 14ος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να προσθέσει στην τροπαιοθήκη του τόσο το Copa Libertadores, όσο και το Champions League.

Μάλιστα, έγινε μόλις ο τέταρτος που κατακτά τη μεγάλη κούπα της Λατινικής Αμερικής μετά από εκείνη του Champions League αφού όπως θα δείτε το σύνηθες ήταν πρώτα να παίρνει κάποιος το Copa Libertadores πριν περάσει τον Ατλαντικό για να ανοίξει τα ποδοσφαιρικά φτερά του στην Ευρώπη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νταβίντ Λουίζ είχε κατακτήσει το Champions League τη σεζόν 2011-12 με την Τσέλσι.

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ