Ο Νόιερ ανέλαβε την ευθύνη: “Ήθελα να δώσω πάσα στον Στάνισιτς, ήταν γουρουνομπαλιά”

Ο Μάνουελ Νόιερ έδωσε την εξήγησή του για την κακή πάσα του, που οδήγησε στο 1-0 της Ρεάλ νωρίς στο παιχνίδι απέναντι στην Μπάγερν.
Η Μπάγερν πήρε σπουδαία νίκη με 4-3 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και εξασφάλισε το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά του Champions League. Οι Βαυαροί απώλεσαν το προβάδισμα από το πρώτο ματς στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα, με τον Γκιουλέρ να σκοράρει, έπειτα από λάθος του Νόιερ.
Ο Γερμανός τερματοφύλακας αναφέρθηκε στις δηλώσεις του για το λάθος του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη: “Ήθελα να παίξω την μπάλα με τον Στάνισιτς, αλλά δεν συνδέθηκα μαζί του. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Έκανα μία γουρουνομπαλιά (σ.σ. Schweineball – όρος για άσχημο ποιοτικά παιχνίδι). Ο Γκιουλέρ σούταρε κατευθείαν με το φανταστικό αριστερό του. Το είδατε και στο 2-1, έβαλε αρκετή δύναμη. Είναι κάτι που μπορεί να κάνει και αυτό τον καθιστά ξεχωριστό”.