ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Νίκος Καινούργιος υπέγραψε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ο Νίκος Καινούργιος κατά την υπογραφή των συμβολαίων στην Ντιναμό Βουκουρεστίου
Ο Νίκος Καινούργιος κατά την υπογραφή των συμβολαίων στην Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ο Νίκος Καινούργιος υπέγραψε στην Ντιναμό Βουκουρεστίου για 1+1 χρόνια και θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Νίκος Καινούργιος. Ο 23χρονος αριστερός μπακ υπέγραψε το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ντιναμό Βουκουρεστίου για 1+1 χρόνια. Πρόκειται για μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες της γειτονικής χώρας με πολλούς τίτλους στην κατοχή της.

Πριν από δύο χρόνια ο Καινούργιος βρέθηκε από την Football League και την Σπάρτη στην Ζούλτε Βάρεγκεμ. Στην πρώτη του σεζόν δεν πήρε πολλές ευκαιρίες αλλά στη δεύτερη μέτρησε 15 συμμετοχές και 2 γκολ. Καθόλου άσχημα για αριστερός μπακ.

Ωστόσο, αυτές οι επιδόσεις δεν αποδείχτηκαν ικανές να τον κρατήσουν στο Βάρεγκεμ. Με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Στη διάρκεια του καλοκαιριού υπήρξαν αρκετές προτάσεις που χάλασαν την τελευταία στιγμή ενώ και ο Ολυμπιακός έψαξε την περίπτωση του με τις δύο πλευρές να φτάνουν κοντά σε συμφωνία αλλά τελικά τις υπογραφές να μην πέφτουν.

Ο Καινούργιος περίμενε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τελικά αυτός αυτός θα είναι η Ρουμανία και η Ντιναμό Βουκουρεστίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Καινούργιος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΟΤ Αλίμου, ακολούθησε η Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Το καλοκαίρι του 2017 πήρε στον Αήττητο Σπατών για να ακολουθήσει ένα χρόνο αργότερα η Σπάρτη πριν φύγει για το εξωτερικό.

Ο Καινούργιος μπορεί να αγωνιστεί σε όλη την αριστερή πλευρά αφού έχει παίξει τόσο ως μπακ, όσο και ως εξτρέμ.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ