ΑΕΚ

Ο Νίκλας Ελίασον στο SPORT24: "Ο Αθανασιάδης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και αξίζει την εκτίμηση του κόσμου"

Ο Νίκλας Ελίασον στο SPORT24: "Ο Αθανασιάδης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και αξίζει την εκτίμηση του κόσμου"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ / INTIME SPORTS

Ο σκόρερ της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Νίκλας Ελίασον μίλησε στο SPORT24. Ο Σουηδός αποθέωσε τον Αθανασιάδη, περιέγραψε τη στιγμή του γκολ στο 90+1' και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένοι για να κάνει το repeat.

Ο Νίκλας Ελίασον ρίχτηκε στη μάχη στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός από τον Ματίας Αλμέιδα ως αλλαγή. Ο Σουηδός πέρασε στον αγωνιστικό χώρο της OPAP Arena στο 70' και στα χασομέρια του ντέρμπι έγινε ο κριτής.

Έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Πέτρου Μάνταλου ο Ελίασον τρύπωσε ανάμεσα στους ερυθρόλευκους στόπερ βγήκε φάτσα με τον Κωνσταντή Τζολάκη τον οποίο πλάσαρε ιδανικά για το καθοριστικό 1-0 της Ένωσης.

Μετά από το τέλος του αγώνα ο Νίκλας Ελίασον μίλησε στο SPORT24 για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του όπως και για τον MVP Αθανασιάδη, την καλή ατμόσφαιρα που υπάρχει στο γκρουπ που έχει δημιουργήσει ο Αλμέιδα και όλα όσα πρέπει να συμβούν για να επαναλάβει η ΑΕΚ την περσινή σεζόν και φέτος.

Για το πώς έζησε τη στιγμή δευτερόλεπτα μετά από το γκολ: "Σίγουρα ήταν φανταστικό το συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα να νικήσει και ειδικότερα στο τελευταίο λεπτό, αυτό το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο. Είμαι χαρούμενος για τους φιλάθλους που απόλαυσαν αυτή τη νίκη σ' ένα ντέρμπι.

Πολλά συναισθήματα μαζεμένα εκείνη την ώρα. Προσπαθούσα να βγάλω τη φανέλα μου και δεν έβγαινε. Πραγματικά ωραία αίσθηση να βλέπεις όλο το γήπεδο χαρούμενο. Πιστεύω είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να ζήσει κανείς".

Σε τεντωμένο σχοινί

Σχολιάζοντας τη σεζόν μέχρι στιγμής ο Νίκλας Ελίασον είπε: "Είναι ενδιαφέρον το φινάλε της σεζόν. Σε τεντωμένο σχοινί. Είναι καλές οι ομάδες που παλεύουν για τον τίτλο. Θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια, όπως τα δύο που έχουμε αυτή την εβδομάδα. Πρέπει τώρα να επιστρέψουμε και να ετοιμαστούμε για την Τετάρτη για να παίξουμε το παιχνίδι μας και το στιλ μας. Είναι δύσκολο, αλλά θα παλέψουμε".

Ο ρόλος του game changer

Αναφορικά με το ρόλο του στην ΑΕΚ και το γεγονός πως φέτος έχει βάλει και το γκολ στο παλμαρέ του τόνισε: "Μου αρέσει να σκοράρω και να δίνω ασίστ. Στη σεζόν που διανύουμε τα γκολ έγιναν περισσότερα. Το πιο σημαντικό πάντως είναι να κερδίζουμε κι εγώ να βοηθάω την ομάδα. Όπως είπα και πριν έχουμε καλό γκρουπ, το δείξαμε και πέρυσι πως παίκτες που βρίσκονται στην βασική ενδεκάδα ή έρχονται από τον πάγκο μπορούν ν' αλλάξουν το παιχνίδι".

Ερωτηθείς για το αν η ΑΕΚ θα πετύχει τα περσινά στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League σημείωσε: "Θα δούμε. Έχουμε μερικές εβδομάδες μπροστά μας σημαντικών αγώνων στους οποίους πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι μπορούμε και μετά ελπίζουμε να τελειώσουμε με θετικό αποτέλεσμα, αλλά οφείλουμε να μείνουμε μαζί και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι".

Για το αν ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό μπορεί να δώσει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές: "Ναι, αυτές οι νίκες στο τελευταίο λεπτό δίνουν κάτι έξτρα και ειδικά στα ντέρμπι. Εμείς ήδη έχουμε καλή ατμόσφαιρα στην ομάδα και πάντα προσπαθούμε να είμαστε θετικοί".

Η αποθέωση στον Αθανασιάδη

Όταν ο Νίκλας Ελίασον ρωτήθηκε για την εμφάνιση του Γιώργου Αθανασιάδη και την κατάκτηση του βραβείου MVP, τόνισε: "Για μένα ήταν πολύ πολύ καλός. Έκανε εξαιρετική εμφάνιση. Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Στο ποδόσφαιρο όλοι κάνουν λάθη πριν. Του αξίζει το βραβείο και εύχομαι ο κόσμος να είναι θετικός και να δείξει την εκτίμησή του".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ