THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Νίκλας Ελίασον στο Show Must Go On: "Εμείς το κάναμε δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τη δύναμη της έδρα μας"

Ο Νίκλας Ελίασον στο Show Must Go On: "Εμείς το κάναμε δύσκολο για τον ΠΑΟΚ, ξέρουμε τη δύναμη της έδρα μας"
PRINT SCREEN

Ο εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Νίκλας Ελίασον μίλησε στο SPORT24 και το Show Must Go On και αποθέωσε τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς, την OPAP Arena και εξέφρασε την πίστη του για το εντός έδρας ματς με την Μαρσέιγ.

Ο Νίκλας Ελίασον ήταν κομβικός στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ταλαιπώρησε καθόλη τη διάρκεια που αγωνίστηκε την πλευρά των ασπρόμαυρων, ενώ ήταν αυτός που με γκολ έπειτα από εξαιρετικό τελείωμα σφράγισε τη νίκη της Ένωσης.

Η κάμερα του SPORT24 ήταν στην OPAP Arena και ο Σουηδός μίλησε στο Show Must Go On.

Για το δυναμικό comeback που κάνει μετά από τραυματισμό του στην Τρίπολη, ο Ελίασον σχολίασε: "Σίγουρα, μετά από έναν τραυματισμό χρειάζεται χρόνος για να επιστρέψεις. Ήμουν εκτός για κάποιο διάστημα και μετά χρειάστηκε χρόνος για να επιστρέψω. Τους τελευταίους μήνες έχω αρχίσει να αισθάνομαι πολύ καλά. Νιώθω καλά και το πιο σημαντικό είναι πως η ομάδα τα πάει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Για τις διαφορές ΑΕΚ - ΠΑΟΚ που έκριναν το παιχνίδι ανέφερε χαρακτηριστικά: "Εμείς το κάναμε δύσκολο γι' αυτούς. Γνωρίζαμε ότι έχουν ποιοτικούς παίκτες είναι καλή ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίζεις μαζί τους. Ήμασταν πολύ μαχητικοί και παλέψαμε σκληρά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι από εμάς".

Σχετικά με τη στάση που κράτησαν οι φίλαθλοι απέναντι στον Στάνκοβιτς και το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του που έπαιξε στις οθόνες του γηπέδου ο Ελίασον αποθέωσε τον συμπαίκτη του: "Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και καλός άνθρωπος. Σίγουρα όλοι τον στηρίζουμε. Είμαστε ομάδα και γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο είναι φυσιολογικό να συμβεί αυτό. Παίζει πολύ καλά αυτή τη σεζόν και είμαστε χαρούμενοι για εκείνον".

Αναφορικά με το ματς-κλειδί κόντρα στην Μαρσέιγ ο Ελίασον πρώτα στάθηκε στο παιχνίδι με την Κηφισιά κι έπειτα τόνισε τη δυναμικότητα της έδρας της ΑΕΚ: "Πάντα! Πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Ήταν δύσκολο το εκτός, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το έχουμε αφήσει ήδη πίσω μας. Τώρα έχουμε την Κηφισιά και μετά θα προετοιμαστούμε για την Μαρσέιγ. Ξέρουμε ότι είμαστε δυνατοί στο σπίτι μας και θα το διεκδικήσουμε".

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ