GAME NIGHT

Ο Νίκλας Ελίασον στην Game Night: "Δύσκολη για κάθε αντίπαλο η OPAP Arena, χαρούμενος που επέστρεψα"

Ο Ελίασον μίλησε στη Game Night και στον Μάνο Ναβροζίδη
Ο Ελίασον μίλησε στη Game Night και στον Μάνο Ναβροζίδη PRINT SCREEN

Ο Νίκλας Ελίασον μίλησε αποκλειστικά από την OPAP Arena στην Game Night μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με τον Σουηδό εξτρέμ να στέκεται στο αήττητο της Ένωσης στη Φιλαδέλφεια, στη μάχη του τίτλου και την επιστροφή του.

Ο Νίκλας Ελίασον μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη με 3-0 μίλησε αποκλειστικά στην Game Night και τον Μάνο Ναβροζίδη που βρέθηκε στην OPAP Arena για την επικράτηση της ομάδας του, το αήττητο που διατήρησε η Ένωση εντός έδρας και φυσικά την επιστροφή του στη δράση μετά από τρεις μήνες.

Οι πρώτες σου σκέψεις για την επιστροφή σου και το θερμό χειροκρότημα του κόσμου;

"Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα και ήταν όμορφο το συναίσθημα να έχω την υποστήριξη του κόσμου. Από τη στιγμή που τραυματίστηκα πήρα πολλά μηνύματα συμπαράστασης και τους ευχαριστώ για αυτό. Μου έδιναν κίνητρο αυτή τη δύσκολη περίοδο να δουλέψω και να γυρίσω καλύτερος".

Περίμενες αυτό το standing ovation;

"Όχι σίγουρα όχι. Είναι εκπληκτικό και σημαίνει πολλά για μένα αυτό"

Πιστεύεις πως δεν θα χάσετε ποτέ στην OPAP Arena;

"Ναι. Νιώθουμε πολύ καλά στο γήπεδο μας. Είναι ένα εκπληκτικό στάδιο και ο κόσμος δημιουργεί εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Για τους αντίπαλους είναι δύσκολο να έρθουν εδώ. Επίσης έχουμε καλούς παίκτες, ένα καλό γκρουπ και δουλεύουμε σκληρά καθημερινά και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Είστε πλέον στην πρώτη θέση, εν αναμονή και του αγώνα του Παναθηναϊκού, ποιο είναι το κλειδί για να παραμείνετε πρώτοι;

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας. Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες και θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι κάθε εβδομάδα, με καλές εμφανίσεις. Να μη χάνουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να μην σκεφτόμαστε τους αντιπάλους. Ξέρουμε πως έχουμε την ποιότητα να νικάμε και να παίρνουμε θετικά αποτελέσματα".

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ