ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο νέος Μέσι έκανε χατ τρικ κόντρα στη Βραζιλία και έστειλε την Αργεντινή στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ17

Argentina's Claudio Echeverri celebrates after scoring the second goal for his team during their FIFA U-17 World Cup quarterfinal soccer match against Brazil at Jakarta international Stadium in Jakarta, Indonesia, Friday, Nov. 24, 2023. (AP Photo/Achmad Ibrahim)
Argentina's Claudio Echeverri celebrates after scoring the second goal for his team during their FIFA U-17 World Cup quarterfinal soccer match against Brazil at Jakarta international Stadium in Jakarta, Indonesia, Friday, Nov. 24, 2023. (AP Photo/Achmad Ibrahim) AP

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Κλαούντιο Ετσεβερί ο οποίος πέτυχε τρία γκολ, η Αργεντινή συνέτριψε 3-0 τη Βραζιλία και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ17.

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Κ17 προκρίθηκε η Αργεντινή η οποία συνέτριψε 3-0 της Βραζιλία με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κλαούντιο Ετσεβερί.

Το νέο μεγάλο αστέρι του αργεντίνικου ποδοσφαίρου πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του και σφράγισε έτσι την πρώτη νίκη της Αργεντινής κόντρα στη Βραζιλία σε Παγκόσμιο Κύπελλο Κ17!

Το ματς ήταν μια μονομαχία του Ετσεβερί με τον Εστεβάο, των δύο μεγάλων ταλέντων που αναμένεται να κυριαρχήσουν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια.

Ο σούπερ σταρ των Βραζιλιάνων είχε και εκείνος μια καλή στιγμή στο ματς για να ανοίξει το σκορ, όμως ο "Ντιαμπλίτο" ήταν εκείνος που έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ.

Στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ με σουτ που κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στο 58ο έκανε τρομερό σλάλομ ανάμεσα στους αμυντικούς της Βραζιλίας, ενώ στο 71ο βγήκε μόνος του απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, τον πέρασε και ολοκλήρωσε έτσι το χατ τρικ.

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ