SPORTS & GOSSIP

Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο παιδί τους με τρυφερές φωτογραφίες

Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο παιδί τους με τρυφερές φωτογραφίες
Ο Νεϊμάρ με τη σύντροφό του σε τρυφερή φωτογραφία INSTAGRAM: BRUNABIANCARDI AND NEYMARJR

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι, καθώς ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί με ένα post στο Instagram με τρυφερές τους φωτογραφίες.

Ο Νεϊμάρ και η 28χρονη σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι γνωστοποίησαν με κοινό post στο Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η είδηση συνοδεύθηκε με κάποιες τρυφερές φωτογραφίες, στις οποίες ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν αγκαλιάζει τη σύντροφό του και φιλάει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της.

Να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί του Νεϊμάρ, καθώς με την πρώην σύντροφό του, Καρολίνα Ντάντας, απέκτησαν έναν γιο, ο οποίος είναι 12 χρονών, ενώ αγόρι περιμένει και η Μπρούνα Μπιανκάρντι.

"Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσεις την αγάπη μας, κάνοντας τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες. Θα έρθεις σε μια όμορφη οικογένεια, με τον αδερφό, τον παππού και τη γιαγιά, τους θείους και τις θείες σου που ήδη σας αγαπούν πολύ! Έλα σύντομα γιε μου, σε περιμένουμε!", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η σύντροφος του Νεϊμάρ.

TAGS SPORTS & GOSSIP VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ