O Mr. Monopoly στους δρόμους για τον ΠΑΟΚ

Στο πλαίσιο της προώθησης της συλλεκτικής έκδοσης Monopoly "ΠΑΟΚ 90 Χρόνια", ο Mr. Monopoly έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη Θεσσαλονλίκη
Στους δρόμους αλλά και σε καταστήματα του ΠΑΟΚ ο Mr. Monopoly… Για το συγκεκριμένα θέμα, μεταξύ άλλων η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει:
“Η Monopoly «ΠΑΟΚ 90 Χρόνια» είναι διαθέσιμη από τα καταστήματα του Δικεφάλου και οι δύο εταιρείες το γιόρτασαν με εκδηλώσεις και εκπλήξεις για τους πελάτες των καταστημάτων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Άλλωστε η διαδραστικότητα που δημιουργεί η κάθε παρτίδα και ο χαβαλές είναι αναντικατάστατα”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Monopoly στα Βαλκάνια, Λάζαρ Βούκοβιτς, ο οποίος μίλησε στο paokfc.grγια την νέα συνεργασία της εταιρείας με τον Δικέφαλο.
“ο ΠΑΟΚ είναι μία εταιρεία και ένα brand το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις.
Είναι ένας Σύλλογος με μεγάλη δυναμική, πιστούς οπαδούς, ένδοξη ιστορία και μοντέρνο προσανατολισμό, έτσι αποφασίσαμε ότι είναι η κατάλληλη ποδοσφαιρική ομάδα της χώρας για να δημιουργήσει την δική της Monopoly”.