ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Μπούργος προκάλεσε σάλο στην Ισπανία με το ρατσιστικό σχόλιο για τον Λαμίν Γιαμάλ

Ο Μπούργος προκάλεσε σάλο στην Ισπανία με το ρατσιστικό σχόλιο για τον Λαμίν Γιαμάλ
Ο Χερμάν Μπούργος INTIME SPORTS

Ο άλλοτε τεχνικός του Άρη, Χερμάν Μπούργος, έκανε ένα ρατσιστικό σχόλιο για τον Λαμίν Γιαμάλ που προκάλεσε σάλο στην Ισπανία και αντιδράσεις από την ίδια την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Χερμάν Μπούργος "έκλεψε" λίγη από τη δόξα του σπουδαίου αγώνα στο Παρκ Ντε Πρενς ανάμεσα στην Παρί και την Μπαρτσελόνα, όχι όμως για καλό λόγο.

Ο άλλοτε τεχνικός του Άρη και επί πολλά χρόνια συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο, ήταν καλεσμένος στο ισπανικό κανάλι Movistar για να σχολιάσει τον αγώνα.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι και ενώ οι δύο ομάδες έκαναν ζέσταμα, ο Μπούργος έκανε ρατσιστικό σχόλιο για τον Λαμάλ. Αρχικά ένας σχολιαστής ανέφερε: "δείτε την ποιότητα, δείτε το άγγιγμα που κάνει ο Λαμίν Γιαμάλ στην μπάλα", για να έρθει ο 54χρονος τεχνικός και να προσθέσει, "Αν δεν πάει καλά θα καταλήξει στα φανάρια, το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή", συνοδεύοντας το σχόλιο του με ένα γέλιο.

Μετά το ματς οι δύο ομάδες αντέδρασαν και κανείς άνθρωπος (είτε ποδοσφαιριστής είτε μέλος του τεχνικού επιτελείου) δεν μίλησε στο συγκεκριμένο Μέσο, λόγω αυτού του σχολίου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ