ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπουφόν ανανέωσε μέχρι το 2024 με την Πάρμα και θα παίζει ως τα 46 του χρόνια

Ο Μπουφόν ανανέωσε μέχρι το 2024 με την Πάρμα και θα παίζει ως τα 46 του χρόνια
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΜΑ ΣΤΟ TWITTER

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι ερωτευμένος με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά και το απέδειξε εκ νέου, με τον βετεράνο κίπερ να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάρμα που θα τον κρατήσει στα γήπεδα ως τα 46 του χρόνια.

Δεν θέλει να κρεμάσει τα γάντια του και το διατρανώνει προς πάσα κατεύθυνση. Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεσμευόταν με συμβόλαιο με την Πάρμα ως το 2023 ωστόσο ήρθε σε νέα συμφωνία με την ομάδα της Serie B και την Δευτέρα (28/2) υπέγραψε επέκταση συνεργασίας που θα τον κρατήσει στους παρμέντσι μέχρι το 2024 και στη δράση μέχρι τα 46 του χρόνια.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω του Αμερικανού προέδρου των τζαλομπλού, Κάιλ Κράουζε, μέσω συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον Μπουφόν, που από την πλευρά του δήλωσε: "Είναι μία όμορφη ημέρα. Έγινε αυτό που ήθελα εγώ, ο πρόεδρος, οι οπαδοί και ελπίζω όλη η πόλη".

Όσον αφορά δε στους στόχους του, επεσήμανε: "Εαν δεν πίστευα σε αυτό που κάναμε, δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση για ανανέωση. Αυτή είναι για μένα μία πρόκληση που με ενθουσιάζει. Αισθάνομαι ότι μπορώ να βοηθήσω.

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μπορώ να προσφέρω στην Πάρμα. Ο πρόεδρος Κράουζε έχει μεγάλο ενθουσιασμό και είναι ξεκάθαρο πως θέλει να φτάσει ψηλά την ομάδα. Θα ήταν κρίμα να μείνω έξω από αυτή την προσπάθεια".

Υπενθυμίζεται πως ο Μπουφόν είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Serie A (635) και με τον απίστευτο αριθμό των 27 τίτλων στο παλμαρέ του ενώ πρόσφατα σημείωσε και ένα αξιοζήλευτο ρεκόρ με τους παρμέντσι φτάνοντας τα 500 παιχνίδια στην καριέρα του χωρίς να έχει δεχτεί γκολ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ