ΠΑΟΚ

"Ο Μπότο θέλει τον Σαντόν", αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ

Μονομαχία του Νταβίντε Σαντόν με τον Σάμουελ Καστιγέχο σε ματς της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Μίλαν | 31 Αυγούστου 2018
Μονομαχία του Νταβίντε Σαντόν με τον Σάμουελ Καστιγέχο σε ματς της Serie A μεταξύ της Ρόμα και της Μίλαν | 31 Αυγούστου 2018 @2018 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Το πρώτο μεταγραφικό σενάριο που εμπλέκει τον νέο αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ, Ζόζε Μπότο, προέκυψε  από την Ιταλία και αφορά στον 30χρονο ακραίο αμυντικό της Ρόμα, Νταβίντε Σαντόν.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον Νταβίντε Σαντόν που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη Ρόμα και αναζητά νέο σταθμό στην καριέρα του.

"Ο Νταβίντε Σαντόν ετοιμάζεται να φύγει από την Ρόμα καθώς βρίσκεται εκτός αποστολών από τον Ιούνιο. Για τον Σαντόν ανοίγονται δρόμοι προς το εξωτερικό αφού ενδιαφέρονται για αυτόν Γαλατάσαραϊ και ΠΑΟΚ .

Οι Τούρκοι ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του και το περασμένο καλοκαίρι, την ώρα που το ενδιαφέρον των Ελλήνων έχει προκύψει μετά την πρόσληψη του νέου τους αθλητικού διευθυντή Ζοζέ Μπότο. Ο Πορτογάλος απασχόλησε τη Ρόμα πριν την πρόσληψη του Τιάγκο Πίντο", αναφέρουν τα δημοσιεύματα.

Ο 30χρονος Ιταλός που είναι διεθνής, με καριέρα σε Νιούκαστλ, Ίντερ και Ρόμα δεν υπολογίζεται από τους Ρωμαίους, γεγονός που διευκολύνει και την αποχώρησή του. Πολύ περισσότερο από την στιγμή που το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΡΟΜΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ