ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπόνο των U2 έδειξε με μία φαρμακερή ατάκα την αντιπάθειά του για τη Γιουβέντους

Ο Μπόνο των U2 έδειξε με μία φαρμακερή ατάκα την αντιπάθειά του για τη Γιουβέντους
@2022 NATHAN HOWARD/AP IMAGES

O τραγουδιστής των U2, Μπόνο, βρέθηκε στην Νάπολι στο πλαίσιο μουσικής περιοδείας του στην Ιταλία και βρήκε τον τρόπο να ξεσηκώσει τους οπαδούς των πρωταθλητών Ιταλίας, προδίδοντας τα αισθήματα αντιπάθειας που τρέφει για την Γιουβέντους.

Η Νάπολι απέκτησε πάρα πολλές συμπάθειες τη δεκαετία του '80 λόγω της παρουσίας του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα σε αυτήν που είχε ως αποτέλεσμα μεταξύ άλλων δύο πρωταθλημάτων και το 2023 ήταν η σεριά των "παιδιών του Ντιέγκο" να φτιάξουν νέες στρατιές φιλάθλων μέσα από την κατάκτηση του τίτλου της Serie A.

Μεταξύ των φίλων της ομάδας του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι και ο Μπόνο των U2, με τον διάσημο Ιρλανδό τραγουδιστή να επισκέπτεται την πόλη της Νάπολης στο πλαίσιο περιοδείας του στην Ιταλία για μία σειρά συναυλιών και να βρίσκει μίας πρώτης τάξης ευκαιρία για να γίνει αγαπητός στους παρτενοπέι.

Αυτό το έκανε κατά τη διάρκεια δοκιμής κάποιου πιάτου ζυμαρικών με μύδια, με τους σερβιτόρους να τον ρωτούν αν έχει δυσανεξία ή αλλεργία σε κάποιο φαγητό και τον Μπόνο να απαντάει με νόημα: "Είμαι αλεργικός μόνο στην Γιουβέντους".

Φράση που προκάλεσε φρενίτιδα ενθουσιασμού σε αρκετούς φίλους της Νάπολι, συνδυαζόμενη με το γεγονός ότι κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Νάπολης, ένας οπαδός τού έδωσε κασκόλ των παρτενοπέι, που εκείνος το φόρεσε με χαρά και έβγαλες μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑΠΟΛΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ