ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Μπέλιγχαμ έβαλε την υπογραφή του σε φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο Αγγλία - Σενεγάλη
Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ στο Αγγλία - Σενεγάλη © 2022 ABBIE PARR / AP IMAGES

Ένας φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στη Μαρμπρέγια όπου βρίσκεται και η Ντόρτμουντ του Τζουντ Μπέλιγχαμ και ζήτησε από τον Άγγλο μέσο να βάλει την υπογραφή του σε μια φανέλα των μερένγκες. Εκείνος το έκανε και η συγκεκριμένη ενέργεια άναψε φωτιές.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Άγγλος μέσος έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ντόρτμουντ και αποτελεί "μήλον της έριδος" μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης.

Μια από τις ομάδες που έχει συνδεθεί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει αρκετά καλές πιθανότητες για να τον αποκτήσει. Αυτή τη στιγμή ο 19χρονος μέσος είναι στη Μαρμπέγια με τους Βεστφαλούς, όπου πραγματοποιούν μια μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Εκεί βρέθηκε ένας φίλος της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος του ζήτησε να υπογράψει μια φανέλα των μερένγκες (του Σέρχιο Ράμος) και εκείνος δεν αρνήθηκε. Η συγκεκριμένη "κίνηση" έγινε viral και ερμηνεύθηκε από πολλούς ως μήνυμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ