ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπάρκας στη λίστα της Γκέτεμποργκ για τη διαδοχή του Ανέστη

Ο Βασίλης Μπάρκας με τη φανέλα της Εθνικής
Ο Βασίλης Μπάρκας με τη φανέλα της Εθνικής INTIME

Ο Γιάννης Ανέστης αποχώρησε από την Γκέτεμποργκ, μαζί με τον αναπληρωματικό του, με συνέπεια οι Σκανδιναβοί να μείνουν με έναν 19χρονο για τη θέση και να κοιτάζουν τον Βασίλη Μπάρκα για να τον πλαισιώσουν.

Ο Βασίλης Μπάρκας παραμένει ανενεργός στη Σέλτικ παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024, αφού ο Άγγελος Ποστέκογλου δεν τον υπολογίζει. Προ ημερών βρέθηκε κοντά στο δανεισμό του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ένα deal που δεν ολοκληρώθηκε. Όμως στο προσκήνιο φαίνεται πως εμφανίστηκε μια νέα ομάδα.

Η σκοτσέζικη Daily Record έκανε λόγο για μια "μυστηριώδη σουηδική ομάδα" και η σουηδική Aftonbladet αποκάλυψε ότι πρόκειται για την Γκέτεμποργκ, την ομάδα όπου τις τελευταίες τρεις σεζόν υπερασπιζόταν τα καρέ της ο Γιάννης Ανέστης.

Τον Δεκέμβριο ο σκανδιναβικός σύλλογος αποφάσισε να αφήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα και μαζί να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του αναπληρωματικού του, Όλε Σέντερμπεργκ. Ο 19χρονος Άνταμ Μπενέντικτσον έμεινε μόνος στο ρόστερ (δοκιμάζεται και ο 18χρονος Γκούσταβ Λίλιενμπεργκ από τις ακαδημίες της Σαουθάμπτον) και αγωνίστηκε στα τελευταία παιχνίδια της περσινής σεζόν. Ο Μίκαελ Στόρε τον πιστεύει για διεκδικητή βασικής θέσης, αλλά προς το παρόν χρειάζεται τουλάχιστον άλλον έναν τερματοφύλακα πρώτης γραμμής.

Ο Στεν Γκρίτεμπουστ της Κοπεγχάγης απέτυχε στις ιατρικές εξετάσεις, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει για τον Άντριαν Σέμπερ της Τζένοα και ο Μπάρκας.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση δεν φαίνεται να είναι προχωρημένες. Μπορεί το πρωτάθλημα να αρχίζει τον Απρίλιο και το κύπελλο στα τέλη Φεβρουαρίου, ωστόσο τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της Γκέτεμποργκ αρχίσουν την επόμενη εβδομάδα και ο άλλοτε τεχνικός του Πανιωνίου θέλει να τελειώσει η υπόθεση τερματοφύλακα όσο πιο άμεσα γίνεται.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΩΤΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ