ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μπακασέτας θέλει μεταγραφή στη Φιορεντίνα, σύμφωνα με την Fanatik

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ στο Ελλάδα - Κύπρος
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ στο Ελλάδα - Κύπρος EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Μπακασέτας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Φιορεντίνα, με την διοίκηση της Τράμπζονσπορ να ζητάει δέκα εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την Fanatik.

Η φετινή χρονιά του Τάσου Μπακασέτα ήταν μαγική. Σε 43 του εμφανίσεις με τη φανέλα της Τράμπζονσπορ σκόραρε εννέα γκολ, μοίρασε οκτώ ασίστ και συνέβαλε σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα, ήταν κομβικός στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του Nations League από την Ελλάδα.

Ο 28χρονος επιθετικός μέσος φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. Η Φιορεντίνα φέρεται να έχει τον Μπακασέτα στο στόχαστρό της. Σύμφωνα μάλιστα με την Fanatik, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θέλει να μετακομίσει στην Ιταλία και τη Serie A.

Η διοίκηση της Τράμπζονσπορ, όπως αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα, ζητάει δέκα εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να επιτευχθεί το deal. Εκεί παρατηρείται οικονομική διαφορά με τη Φιορεντίνα.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα προσφέρει έξι εκατομμύρια ευρώ για τον Μπακασέτα. Η Fanatik εκτιμά πως η μεταγραφή θα μπορούσε να κλείσει στα οκτώ εκατομμύρια.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ