ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Μπακασέτας πέτυχε το πρώτο γκολ της Τράμπζονσπορ στη φετινή Super Lig

Ο Μπακασέτας σκοράρει με το κεφάλι στην αναμέτρηση Μαλάτιασπορ - Τράζμπζονσπορ για την Super Lig | 16 Αυγούστου 2021
Ο Μπακασέτας σκοράρει με το κεφάλι στην αναμέτρηση Μαλάτιασπορ - Τράζμπζονσπορ για την Super Lig | 16 Αυγούστου 2021 PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε το πρώτο γκολ της Τράμπζονσπορ στη φετινή Super Lig, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά από ασίστ του Χάμσικ στην πρεμιέρα της κόντρα στην Μαλάτιασπορ.

Το πρώτο του φετινό γκολ με την Τράμπζονσπορ πανηγύρισε το απόγευμα της Δευτέρας (16/8) ο Τάσος Μπακασέτας, με τον κάπτεν της Εθνικής Ελλάδας να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μαλάτιασπορ για την πρεμιέρα της Super Lig.

Αυτό σημειώθηκε με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά από σέντρα του Χάμσικ από τα αριστερά, με το τέρμα του Μπακασέτα να ανοίγει ουσιαστικά το δρόμο για την επιτυχία της ομάδας της Τραπεζούντας, που πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα προηγούμενη με σκορ 4-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση δεν άλλαξε, με την ομάδα του Τάσου Μπακασέτα να βρίσκει ένα ακόμα γκολ με εκτέλεση πέναλτι (66') και να πανηγυρίζει τρίποντο με το εμφατικό 5-1 στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ