ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Μπακασέτας ευχαρίστησε τον Πογέτ για το "untouchable" και αφιέρωσε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων της Πύλου

Ο Μπακασέτας ευχαρίστησε τον Πογέτ για το "untouchable" και αφιέρωσε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων της Πύλου
INTIME

Ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας ευχαρίστησε τον Πογέτ για τον χαρακτηρισμό "untouchable" και παράλληλα αφιέρωσε τη νίκη στις οικογένειες των θυμάτων της Πύλου.

Η Εθνική νίκησε 2-1 την Ιρλανδία για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024 με τον Τάσο Μπακασέτα να σημειώνει το πρώτο γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος μιλώντας αμέσως μετά το ματς αναφέρθηκε στο "untouchable" του Πογέτ για το πρόσωπό του, αλλά και για την αφιέρωσή του στις οικογένειες των θυμάτων του τραγικού συμβάντος στην Πύλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας στη NOVA: Για το untouchable του Πογέτ στο πρόσωπό του και το ότι πέτυχε ξανά το πρώτο γκολ: "Τον ευχαριστώ για τα τιμητικά λόγια του προπονητή. Όταν ένας προπονητής και μάλιστα της Εθνικής λέει αυτά τα κολακευτικά λόγια ήταν πολύ τιμητικό. Μου αρέσει να παίρνω ευθύνες στη ζωή μου και στα ματς. Δεν με φορτώνει δεν πιέζομαι.

Όλα αυτά δεν θα είχαν δημιουργηθεί ποτέ αν δεν είχα τους συμπαίκτες μου. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα που είναι παρέα. Με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ήμουν σαν αρχηγός λόγω απειρίας μου έλειπαν πράγματα και με βοήθησαν. Έχουν καθημερινή εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, είμαστε ομάδα και επιδιώκουμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε".

Για το ότι η ομάδα έπαιζε με 12 παίκτες λόγω του κόσμου: "Πάρα πολύ σημαντικό. Ευχαριστούμε τον κόσμο, το καταλαβαίναμε και μέσα από το γήπεδο. Δική μας ευθύνη να φέρουμε περισσότερο κόσμο. Νομίζω το χαρήκαν σήμερα. Κόντρα στην Ιρλανδία χάσαμε ευκαιρίες, δε δεχθήκαμε πολλές. Θέλουμε περισσότερο κόσμο, αλλά ευχαριστούμε αυτούς που ήρθαν σήμερα".

Για το ότι η ομάδα ψάχνει τα γκολ με τις τελικές που κάνει: "Το πιο σημαντικό είναι οι νίκες. Από τη στιγμή που κερδίζουμε αυτό το αφήνουμε πίσω. Προφανώς και ελέγχουμε τα ματς, τα αναλύουμε για να δούμε που χρειαζόμαστε βελτίωση. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι και συνεχώς χρειάζεται βελτίωση. Πρέπει να το δουλέψουμε και μόνοι μας, να είμαστε πιο άνετοι. Θα έρθουν τα γκολ και οι πιο σημαντικές εμφανίσεις".

Για το ότι πάει στη Γαλλία με αυτοπεποίθηση και καλό κλίμα μετά τη νίκη : "Αυτό το ματς ήταν κλειδί. Οφείλουμε να το χαρούμε και να πανηγυρίσουμε σήμερα, αλλά αύριο θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε άλλο ματς. Πηγαίνουμε με σεβασμό και χωρίς φόβο απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Κάθε ματς χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση. Έχουμε δείξει ότι είμαστε ικανοί απέναντι και σε μεγάλες ομάδες. Δεν έχουμε έπαρση, απλά είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας".

Τέλος έκλεισε λέγοντας για το τραγικό συμβάν με τα θύματα της Πύλου: "Λυπούμαστε πάρα πολύ για όλες τις οικογένειες γι' αυτό το τραγικό γεγονός. Η νίκη αφιερωμένη σε αυτούς τους ανθρώπους. Είναι κάτι που όλους μας στενοχωρεί να χάνονται ζωές τόσο απλά. Στέλνουμε τα συλλυπητήρια μας και τη δύναμή μας. Ευχόμαστε όλοι να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ EURO ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ