ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ

Ο Μπακασέτας δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσόρ, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα

Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ
Ο Τάσος Μπακασέτας πανηγυρίζει γκολ του στο Ερυθρός Αστέρας - Τράμπζονσπορ 2022 AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Μακριά από την Τραπεζούντα είναι το μέλλον του Μπακασέτα, σύμφωνα με τουρκικό Μέσο, καθώς ο Έλληνας διεθνής ενημέρωσε τη διοίκηση του συλλόγου ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στις 30 Ιουνίου 2024.

Την προσθήκη νέου κεφαλαίου στην ποδοσφαιρική του καριέρα εξετάζει ο Τάσος Μπακασέτας, καθώς δημοσίευμα της τουρκικής "hendekwebhaber" κάνει λόγο για επικοινωνία του επιτελικού κεντρικού, μέσω του εκπροσώπου του, με τη διοίκηση της Τραμπζονσόρ, στην οποία εκφράστηκε η πρόθεση του αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της γειτονικής χώρας.

Το συμβόλαιο του Μπακασέτα λήγει στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (30 Ιουνίου 2024), με τον 30χρονο να μην αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί, με συνέπεια εκτός από τον τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς με την εθνική Ολλανδίας, ο νέος προπονητής του τουρκικού συλλόγου να έχει να διαχειριστεί έναν ακόμα πονοκέφαλο, αφού στα πλάνα του έπαιζε κομβικό ρόλο.

Ο 30χρονος πρώην παίκτης της ΑΕΚ, του Αστέρα Τρίπολης και του Πανιωνίου, μετακόμισε το καλοκαίρι του 2021 στην Τραπεζούντα αντί 3 εκατομμυρίων ευρώ. Έκτοτε έχει πραγματοποιήσει 111 εμφανίσεις με τη φανέλα του συλλόγου, σκοράροντας 31 τέρματα και μοιράζοντας 22 ασίστ. Παράλληλα, ήταν ο MVP της Τραμπζονσπόρ τη σεζόν 2021/2022, στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 38 χρόνια.

TAGS ΤΑΣΟΣ ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ