ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μούτου αναλαμβάνει ως προπονητής στην Κραϊόβα

Ο Άντριαν Μούτου με τη φανέλα της Τσεζένα διεκδικεί τη μπάλα απέναντι στον Σιμόνε Παντοίν της Αταλάντα, κατά τη διάρκεια αγώνα των δύο ομάδων για την Serie A (29 Ιανουαρίου 2012)
Ο Άντριαν Μούτου με τη φανέλα της Τσεζένα διεκδικεί τη μπάλα απέναντι στον Σιμόνε Παντοίν της Αταλάντα, κατά τη διάρκεια αγώνα των δύο ομάδων για την Serie A (29 Ιανουαρίου 2012) @ 2012 MARCO VASINI/ASSOCIATED PRESS

Η Κραϊόβα πανηγύρισε την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία και σύμφωνα με tweet έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Άντρια Μούτου για να την αναλάβει τη νέα σεζόν.

Η Κραϊόβα κατάφερε να πάρει την άνοδο για την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας, τερματίζοντας στην πρώτη θέση. Ωστόσο, αναμένεται να αλλάξει μεταβολή στην τεχνική ηγεσία.

Όπως αποκάλυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής ο έγκυρος Ιταλός ρεπόρτερ, Νικολό Σκίρα, προορίζεται για τη θέση του πρώτου προπονητή ο άλλοτε διεθνής Ρουμάνος στράικερ και εδώ και τρία χρόνια προπονητής, Άντρια Μούτου.

"Ο Άντριαν Μούτου θα είναι ο νέος προπονητής της Ουνιβερσιτέα Κραϊόβα. Συμφώνησε για συμβόλαιο μέχρι το 2023. Μένουν να τακτοποιηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και θα μπουν οι υπογραφές", έγραψε χαρακτηριστικά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ